Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP, belediyeyi bombaladı!

CHP Darıca İlçe Yönetimi, önceki gün parti binasında, Darıca Belediyesi’nin son 8.5 yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

CHP, belediyeyi bombaladı!
03 Ekim 2012 - 09:32
 Yerel yönetimlerle ilgili bir basın toplantısı düzenleyen CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı mahkemeye verdiklerini ve başkanın 4 Ekim’de hakim karşısına çıkacağını belirtti. Basın toplantısına CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, CHP İl Yönetici Ahmet Özmet, meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, eski belediye başkanları, gençlik kolları, kadın kolları yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı. İl Başkanı Yalçın Kuşkan ise TEM’de yapılan çalışmalar nedeniyle yolda kaldığı için basın toplantısına yetişemedi.
 
AKP FARKLI GÜÇ
AKP’nin farklı bir güç olduğunu belirten İlçe Başkanı Selman Kösali, “Karşımızdaki çok farklı bir güç. Bundan önceki partiler böyle değildi. Devletin tüm imkanlarından faydalanan bir parti var karşımızda. Cumhuriyete ve Mustafa Kemal Atatürk’e saldıran bir güç AKP.
 
ZİHNİYET AYNI
Burayı köy olarak alıp geliştirdim diyen Karabacak, ilçemizi kendi gibi aynı zihniyette olan birinden aldı. Toplam 18.5 yıldır Darıca’yı yöneten bu zihniyetler, ilçemizi bir adım ileri götüremedi. Karabacak, Darıca’yı muhteşem bir şehir yapmış sözde. İftira, çamur atarak siyaset yapılmaz. Bunu bilmeli.
 
YAPTIKLARI HİZMETLERE BAKSANIZA!
Başkan Karabacak Belediye binası yapmış, cumhuriyet meydanı yapmış, sözler vermiş. Cumhuriyet Meydanı projesiyle övünüyor. Atıl bir proje burası. Dolgu yapıp, üstünü taşlarla döşediler. Bizlerden otopark parası alıyorlar, ancak ortada otopark bile yok. Meydanın aşağısı otopark yapılabilirdi. Ancak bunu da düşünemediler. 2009’da 200 konut yapacaktı. Hani nerede? İstanbul’a deniz ulaşımı yapacaktı. Görünür bir şey yok! 2 adette otopark yapacaktı. O da yok. Marina’yı da yapmadı. Verdiği sözleri tutamadı. Bunlar hep seçim bildirgesinde yazıyor Başkan Karabacak’ın. 
 
BAYRAMOĞLU’NU HARABEYE ÇEVİRDİLER!
Bayramoğlu gibi bir turizm merkezimiz vardı. Bunlar, Bayramoğlu’nu Arabistan’a çevirdiler. Bayramoğlu’nu harabeye, hayalet şehre dönüştürdüler. Sahil ilçesi olmamıza rağmen, sahilimizden faydalanamayan tek ilçe belki de biziz. 16 km sahilimiz var ancak 10kmsi kapalı. Hizmet yapamıyorlar. 
 
RÜZGAR TRİBÜNÜ NE ALEMDE!
Pavlitepe’ye rüzgar  tribünü diye bir şey yaptılar. 429 bin lira para verdiler bunun için. Başbakan diyor ya hani ucube ucube. İşte asıl ucube burası. Ne oldu buraya. Kaç bin lira para çıktı bu tribün için. Kimin cebinden çıktı bu para? Karabacak’ın mı? Elbette hayır. Bizim cebimizden, Darıca halkının cebinden çıktı!
 
KARABACAK HAKİM KARŞISINDA
Palmiye Club, bölgemizin nezih bir yeriydi. Burayı da mahvettiler. Şimdi virane bir şekilde bu nezih yer. Yaptığı küçük şeylerle övünen başkan Karabacak, gitsin buraya bir baksın! Biz bu konuyu yargıya taşıdık. Valilik bizi tehdit bile etti. Dava açanların isimlerini aldılar. Geri çekilin bu davadan dediler. Ama biz direttik. Ve bu ayın 4’ünde Başkan Karabacak, hakim karşısına çıkacak. Hesap verecek!
 
KÜLTÜR MERKEZİ TAM FİYASKO!
Kültür Merkezine bir ihtiyacımız olduğu kesin. Ancak yapılan yer hiç ama hiç uygun bir yer değil. Bu yer o mahallenin nefes aldığı tek yerdi. Trafiğin en yoğun olduğu yer burası. Bu acele niye? Yer seçimi çok  yanlış. Zaten burası kültür merkezi değil, bit pazarı. Tamamen ticarethaneye çevirmişler. Marketi, düğün salonu var. Trafik ile burası hiç çekilmeyecek. 2 milyon az para veren bir şirkete de vermediler burayı. Bir de ilginç bir anlaşma yapmışlar burayı yapan müteahhit firma ile. Şöförü, yakıtı dahil 4 adet binek araç ile 2 yurtdışı gezisinin masraflarını bu ihaleyi alan firma karşılayacak. Böyle anlaşma mı olur? Bu maddeler neden koyuldu? Çok anlamsız bir şartname, belediye zarara uğratılıyor. 
 
MAHALLELERDE ETKİLİ OLACAĞIZ
Yerel seçimler öncesi mahallelerde çalışmalara başladık. Kimsenin oyu kimsenin cebinde değil. Ev ev dolaşacağız. Vatandaşlarla yakın olacağız. Birkaç ay sonra herşey rayına oturacak. Yalnız AKP ile uğraşmıyoruz. Darıca Kaymakamlığı 100 bin lira dağıtıyor. Vakıf adı altında. Sayın Kaymakam beni de bu vakıfa yazsın, paralar nereye gidiyor bakalım. Kendisi beni insan hakları kuruluna almış, teşekkür ediyorum. Vakıfa da alırsa seviniriz. 
 
ALLAH BİZİ KARABACAK’IN 
VİZYON PROJELERİNDEN KORUSUN
Vizyon projeler adı altında bir çok çalışma yapıp, Darıca’lıların hizmetine sunduklarını belirtmiş başkan Karabacak. Herşeyi eline yüzüne bulaştırdı. Büyükşehir’in hizmet etmemesinin tek sebebi Karabacak’tır. Allah bizi Karabacak’ın vizyon projelerinden korusun.
 
BAŞKAN ADAYI ERKEN BELLİ OLACAK
Adayımızı, seçime 5-6 ay kala belirleyeceğiz. Kamuoyu araştırması yapacağız. Toplantılarda herkese ikaz ettik. Şuanda bize gelen bir talep yok. İyi bir aday ve iyi bir kadro ile seçimi alacağız” dedi.