Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çetinkaya Dadaşlardan destek istedi

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya önceki gün Darıca Erzurumlular Derneği’ne konuk oldu. Çetinkaya, Erzurumlu hemşehrilerinden destek istedi.

Çetinkaya Dadaşlardan destek istedi
18 Mart 2024 - 14:23
DARICA ERZURUMLULAR DERNEĞİNE KONUK OLDULAR
Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya ve İlçe Başkanı Celil Akbulut ve beraberindeki heyet Dadaşlara konuk oldu. Selim Çetinkaya geçtiğimiz gün Darıca Erzurumlular Dernek binasında Erzurumlu hemşehrileriyle bir araya geldi. Projelerini açıkladı, Dadaşlardan destek istedi. Çetinkaya’yı Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Yusuf Akpunar ve çok sayıda Erzurumlu karşıladı. Dernek binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çetinkaya, “Erzurumlu hemşehrilerimizin desteğiyle Milli Görüş Belediyeciliğini Darıca’ya yeniden getireceğiz” dedi.

DADAŞLARIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ
Başkan Adayı Selim Çetikaya şöyle konuştu: “Öncelikle Erzurumlu hemşehrilerime sıcak karşılamaları için çok ama çok teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayınızı kutluyorum. Darıca’ya yeniden Milli Görüş Belediyeciliğini getirmek için yola çıktık. Saadet Partisi olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Darıca’nın sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyoruz. Çözmek içinde biz buradayız. Sizlerin desteklerini bekliyoruz. İnşallah siz değerli Dadaşların desteğiyle 1 Nisan’da Darıca Belediyesini hep birlikte yöneteceğiz” dedi. 
Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Yusuf Akpunar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Selim Çetinkaya ve ekibine çıktıları yolda başarılar diledi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum