Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın'dan MHP Darıca'ya ziyaret

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimini ziyaret etti.

Büyükakın'dan MHP Darıca'ya ziyaret
08 Ağustos 2019 - 13:53
Samimi bir şekilde geçen görüşmelerde 31 Mart seçimleri başta olmak üzere Cumhur İttifakı’nın ruhuyla Kocaeli’nde hareket edildiği ifade edildi. Birlikteliklerde karşılıklı görüş alışverişi yapılırken, MHP Darıca teşkilatlarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Bize inananları asla mahcup etmeyeceğiz. Bu güvene layık bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
SICAK KARŞILAMA
MHP Darıca İlçe Başkanlığı ziyaretinde çok sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Büyükakın, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla ilçe yönetimine teşekkür etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Batı Yakası Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Darıca ilçesinin geleceğe doğru atacağı adımlar da dile getirildi. Cumhur İttifakı olarak Darıca’da büyük bir uyumun olduğunu söyleyen MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a halkımızın ve MHP teşkilatının büyük bir güveni var. Kendisinin her zaman destekçisiyiz. Başarılı olması ve bu aziz millete güzel hizmetler yapması içinde desteğimiz her daim kendileriyle olacak” açıklaması yaptı.