Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bugün açılışı yapılacak olan Darıca Burger King'in reklam afişleri toplatıldı

Darıca'da, İsrail’e destek verdiği için Burger King’e protesto yapılacağı bilgisini alan polis ve zabıta ekipleri, bugün açılışı yapılacak olan işyerinin önündeki reklam flamalarını  ve afişlerini önlem amacıyla dün gece toplattı.

07 Kasım 2023 - 13:33 - Güncelleme: 07 Kasım 2023 - 13:50
Kazım Karabekir Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde faailyet gösteren ve 3 yıl önce çıka yangının ardından kullanılamaz hale gelen  alışveriş merkezi satılarak el değiştirdi.
Yangının ardından başlatılan tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kiraya verilen işyerleri arasında bulunan Burger King’de bugün yapılacak olan açılış için dün geceden çalışmalarını tamamladı.
Reklam flamaları ve afişlerin asılmasıyla Burger King’in İsrail’e destek verdiği gerekçesiyle bir grup tarafından  protesto edileceği ihbarını alan polis ve Darıca Belediyesi zabıta ekipleri, dün gece işyeri önündeki reklam flamaları ve afişleri toplayarak kaldırdı.
Zabıtanın, flama ve afişler için izin alınmadığı gerekçesiyle birlikte bir grubun eylem yapacağı bilgisine ulaştıklarını bu nedenle de polise haber vererek önlem aldıkları öğrenildi 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum