Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu düğün çok konuşuldu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun nikah töreni görüntüleri sosyal medyada eleştirilere sebep oldu.

Bu düğün çok konuşuldu
06 Eylül 2020 - 22:30 - Güncelleme: 06 Eylül 2020 - 22:38

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu Hasan Hüseyin Yaman, Dilovası Karayolları Sosyal Tesisi’nde düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Telli ailesinin kızları Rümeysa Telli ile hayatını birleştiren Hasan Hüseyin Yaman’ı Kocaeli protokolü yalnız bırakmadı. Genç çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, şahitliklerini ise Kocaeli protokolünden oluşan isimler yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreninde şahitler listesi de bir hayli kalabalıktı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye başkanları, siyaset, iş, spor ve bürokrasinin önde gelen isimlerinin şahitliği ile kıyılan nikahta dua edildi.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu için düzenlediği nikah töreni sosyal medyada da gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı pandemi sürecinde düzenlenen töreni eleştirirken, bir kullanıcı; “An itibarıyla AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun düğünü bu bakanım.. Fahrettin Koca fikrinizi söyleyecek misiniz? Yoksa düğün yapmak AK Parti’li vekillere serbest mi?” ifadelerini kullandı.

CHP KOCAELİ’DEN ELEŞTİRİ GELDİ

Konuyla ilgili konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı şu ifadeleri kullandı; “Milli bayram kutlamaya geldiğinde katılmamak için bin bir bahane bulanlar yasakları delerek binlerce kişilik organizasyon yapabiliyor. 30 Ağustos'u korona virüs nedeniyle kısıtlayan zihniyet bugün Kocaeli'de dev bir organizasyonla düğün yapıyor. Bu yasaklar sadece AK Partili olmayanlar için mi var? AK Partililerin dokunulmazlığı corona virüsü için de mi geçerli? Akıl alır gibi değil.” İfadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum