Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BTP lideri Hüseyin Baş, Darıca'da vatandaşlarla buluştu; adaylarına destek istedi!

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, bugün Darıca’da vatandaşlarla buluştu. BTP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muharrem Can ve BTP Darıca Belediye Başkan adayı Cevat Demircan ile beraber Nenehatun Mahallesi’nde bulunan Sinop İl ve İlçeleri Derneği’ni ziyaret eden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, tüm Darıcalılardan adaylarına sahip çıkmalarını istedi.

BTP lideri Hüseyin Baş, Darıca'da vatandaşlarla buluştu; adaylarına destek istedi!
09 Mart 2024 - 14:57 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 13:43
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, bugün Darıca Nenehatun Mahallesi’nde bulunan Sinop İl ve İlçeleri Derneği’ni ziyaret etti. Yoğun bir coşku ve katılımın olduğu programda BTP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muharrem Can ve BTP Darıca Belediye Başkan adayı Cevat Demircan, partililer ve çok sayıda vatandaşta hazır bulundu. 

Meşaleler ve sloganlar eşliğinde program alanına gelen Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, BTP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muharrem Can ve BTP Darıca Belediye Başkan adayı Cevat Demircan için tüm Darıcalılardan adaylarına sahip çıkmalarını istedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, programda yaptığı açıklamada ‘’Türkiye’de dünün kavgalarıyla, o kavgalar üzerinde tepinip bugün oy devşirmeye çalışan insanların siyaset arenasında yer bulmaya çalışır vaziyetteler. Biz gençler, yarınlarımıza ulaşabilmemiz için bu kavgalardan arınmamız gerekiyor. Dün yapılan kavgalarla hiç alakamız yok, bir tarafımızda yok. Biz gençlik olarak Türkiye’de kardeşliği, birlik ve beraberliği olan bir ülkede yaşamak istiyoruz. Hem Darıca’da hem de Kocaeli’de BTP’ye oy vermenizi istiyoruz. Hemen herkesin aklına şu soru geliyor. Senin adayın seçilebilir mi? Bu soru bize çok geliyor. Oyunuz bizlere vermediğiniz takdirde zaten boşa gidiyor. İktidarı, muhalefeti bugün hiç biri ülkedeki sorunları çözemediğini kendileri ispatlamıştır’’ dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum