Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık; Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yazılı bir açıklama yaptı. Bıyık, ''Yalan üretme merkezi gibi çalışan CHP zihniyeti, kendi yalanlarına vatandaşlarımızı da alet etmeye çalışıyor'' dedi.

Bıyık; Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız!
10 Mayıs 2023 - 16:55 - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 17:15
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yazılı bir açıklama yaptı.  Bıyık açıklamasında ''Yalan üretme merkezi gibi çalışan CHP zihniyeti, kendi yalanlarına vatandaşlarımızı da alet etmeye çalışıyor.
Termal Grup’a hisse satışını tüm yönleriyle şeffaf bir şekilde basın toplantısında ve canlı yayında da anlatmamıza rağmen gizli bir şekilde broşür bastırıp Darıca halkına dağıtanları  vatandaşlarımızın vicdanına havale ediyoruz.
FETÖ taktikleriyle milletimizin kafasında acaba bir soru işareti oluşturur muyuz diye kirli planlar yapanlar her zaman olduğu gibi yine gereken dersi pazar günü sandıkta alacaktır.
Biz bu asılsız ve iğrenç iddiaları ortaya atanlar gibi rüşvet pazarlığına girmedik.
Kendi belediye başkan adayınız ve ilçe başkanınız birbirini rüşvet almakla suçlarken ve parti disiplin kurulunuz soruşturma başlatıp ceza verirken bizler Darıca halkına nasıl daha iyi hizmet üretebiliriz diye çalıştık.
Altını çizerek bir kez daha yineliyoruz ki arsa ve parsel satışımız olmamıştır. Tam aksine hisse üreterek belediyemize kaynak oluşturduk.
Bunu da sizler gibi rüşvetle kendi cebimize değil 230 bin Darıcalı’nın adına belediyemizin kasasına aktardık.
Allah’a çok şükür ki alnımız da vicdanımız da Ak.
Çamur at izi kalsın anlayışıyla ürettiğiniz kendi yalanlarınıza ancak yine kendiniz inanırsınız.
O attığınız çamurlar bize yapışmaz. Çünkü bizim sizler gibi rüşvetle, kirli pazarlıklarla işimiz olmaz.
Bizi hırsızlıkla, çalmakla, rüşvetle suçlayamayanlar ancak arsa sattınız, belediyeyi zarara uğrattınız diyerek komik bir duruma düşüyorlar.
Evet, siz de biliyorsunuz ki bizim o taraflarda bezimiz olmaz.
Bu konuda hukuki süreci de başlattık. 
Kişi kendinden bilir işi derler. Sizinki de o hesap. Herkesi kendiniz gibi düşünerek milletimizin karşısına türlü yalanlarla çıkmanız da kaybetmenizi engelleyemeyecek.
Sahada ve sandıkta kaybedeceğini gören malum zihniyetin tüm karalamalarına, tüm iftiralarına rağmen aziz milletimiz sandıkta en güzel cevabı verecektir.
Çünkü en iyi hakem millettir.
Terör örgütleriyle işbirliği yapanlara, iç ve dış mihraklarla kapalı kapılar ardından pazarlık masasına oturanlara, ne kadar hain, fitneci varsa hepsiyle kol kola girenlere buradan bir kez daha sesleniyoruz.
Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum