Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bekçiler eğitimlerini tamamladılar

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, talimat verdi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan çarşı ve mahalle bekçilerine, 4 hafta boyunca öfke kontrolü, duygu yönetimi, beden dili ve empati konularında eğitim verildi. Bugün o bekçilere, eğitimlerini başarıyla tamamladıkları için törenle sertifika verildi.

Bekçiler eğitimlerini tamamladılar
21 Aralık 2021 - 17:51 - Güncelleme: 21 Aralık 2021 - 18:20
 Kaymakam Yüksel Kara’nın girişimleri sonucu Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın destek verdiği Darıca’da görevli 75 kişiden oluşan çarşı ve mahalle bekçisine yönelik olarak yapılan dört haftalık eğitim başarılı bir şekilde sona erdi.
Öfke kontrolü, duygu yönetimi, beden dili ve empati konularının ele alındığı 4 hafta süren eğitimde bekçiler bilgi ve becerilerini geliştirdiler.
Çarşı ve mahalle bekçilerinin görevleri sırasında, öfkelerini kontrol etmeleri ve öfkeyle nasıl baş edilebileceklerinden haberdar olmaları ve vatandaşla gergin bir ortam oluştuğunda üstesinden gelmeleri konusunda profesyonel yaklaşım sergilemelerinin sağlanması amacıyla verilen 4 haftalık eğitimin ardından Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’in de katıldığı sertifika töreni düzenlendi
Eğitim sürecinde gösterdikleri gayretlerinden dolayı ve mahallelerde, özellikle pandemi dönemindeki özverileri çalışmaları ve asayişin en üst düzeyde sağlamalarından dolayı tüm bekçilere teşekkür eden Kaymakam Yüksel Kara, Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’le birlikte 75 bekçiye sertifikalarını verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum