Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BBP'den Kocaeli'de 15 bin kişilik miting hazırlığı

Büyük Birlikte Partisi (BBP) İl Başkan Yardımcısı Gökhan Aladağ düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Genel Başkanımız Mustafa Destici Bey’in katılımı ile birlikte Kocaeli’de 15 bin kişilik bir miting düzenleyeceğiz” dedi

BBP'den Kocaeli'de 15 bin kişilik miting hazırlığı
16 Kasım 2022 - 14:55
SEKA Park Maide Restoran’da dün gerçekleşen basın toplantısında BBP İl Başkan Yardımcısı Gökhan Aladağ, BBP Kocaeli İzmit İlçe Başkanı İsmail Parlak ve Alperen Ocakları İzmit İlçe Başkanı Fuat Çelik basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantıda yaklaşan ve önemi büyük olan seçimle ilgili partinin yol haritası üzerinden il genelindeki yapacağı faaliyetler paylaşıldı.

SALDIRIYI KINADI
Toplantıda açılış konuşmasına Taksim’de yaşanan terör saldırısını kınayarak başlayan Aladağ şu açıklamalarda bulundu “2 yıldır yürütmüş olduğum BBP İzmit İlçe Başkanlığı görevimi İsmail Parlak kardeşime devrettim. Alperen Ocakları İzmit İlçe Başkanı da Fuat Çelik kardeşim oldu. İki başkanıma da BBP ailesine katıldıkları için şükranlarımı sunuyorum.

27 KASIM’DA MİTİNG
İsmail Parlak kardeşimizin İzmit ilçe başkanlığını bizden daha iyi bir yere taşıyacağına dair şüphemiz yok. Bu ayın 27’si gibi BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici Bey’in katılımı ile birlikte Kocaeli’de 15 bin kişilik bir miting düzenleyeceğiz. Bu mitingi Marmara Bölgesi Birlik Mitingi olarak adlandırıyoruz.” dedi

AİLEMİZ BÜYÜYOR
Ben kavga siyasetini doğru bulmuyorum. AK Parti’den bize geçişleri de ilginç görmüyorum. İsimlerin duruşu bize uygunsa biz bu geçişlerden mutlu oluruz. Büyük Birlik Partisi’nin Kocaeli’de hedefleri bulunmakta. Bizim kapımız herkese açık, bizle siyaset yapmak isteyen herkesle çalışabiliriz. Ailemiz büyüyor.

AMAÇ FAYDALI OLMAK
Alperen Ocakları Umuttepe’de iki bin kişiye yemek verecek bir kampüs yaptı. Üniversitedeki öğrencilerin İl Başkanımız Kaan Şengil’e “Biz yeri geliyor aç olarak derse giriyoruz” sözüyle faaliyete geçmiş bir alandır ve bu ayın 28’inde bu kampüsü açacağız. Bizim amacımız halkımıza ve milletimize faydalı olmak.

İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Partizanlık gözlüğünden olaylara bakmamamız gerekiyor. Tüm bu gelişmelere siyaseten ailemizin büyümesi olarak bakıyoruz. Bundan 3-4 sene önce BBP nedir diyen partiler vardı inşallah partimizi daha da ileriye taşıyacağız.” ifadelerini kullandı

EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ
BBP İzmit İlçe Başkanlığı’na atanan İsmail Parlak ise “Tüm ülkemizde büyük birliği sağlamak üzere BBP çatısı altında yola çıktık. Alikahya’da yaşayan ve ticaretle uğraşan biri olarak 20 yıldır aktif siyaset yapıyorum. BBP olarak kentte gördüğümüz eksikliklerin üzerine gideceğiz. Bunları zaman içerisinde gidermek için çalışacağız. Cumhur ittifakı ile birlikte hareket ediyoruz.

KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ
Cumhur ittifakı içerisinde yer alan diğer ittifak ortaklarımız ile beraber koordineli şekilde çalışacağız, onların eksik kaldığı yerde biz, bizim eksik kaldığımız yerde de onlar bulunacak. Var olan eksiklikleri ortaklarımızla değerlendirip tamamlayacağımızı düşünüyorum. İzmit Belediye Başkanı’nın hataları, eksikleri var. Biz de bunları yapıcı muhalefet ile düzeltmesinde destek olacağız.

SİYASETE DAVET EDECEĞİZ
Bölgemizde siyaset yapmak isteyen herkesi partimize davet ediyoruz. Geniş tabanlı bir yönetim kurulu kuracağız. 2 hafta içerisinde bölgemizde bütün mahalle ve muhtarlarımıza ziyarette bulunacağım. BBP altında siyaset yapmak isteyen çok insan olduğunu düşünüyorum. Bu insanlarımıza dokunarak onları tekrar siyasete davet edeceğiz.

CILIZ TEPKİLER ALDIK
Sürpriz isimler yönetimde olacaktır. BBP ahlakına uygun olmak şartıyla popülizm olsun diye değil bize yakışan arkadaşları her zaman yönetime davet ediyoruz. Önümüzdeki ay parti kongremizi de gerçekleştireceğiz. AK Parti’den istifa etmem şok etkisi yarattı. Tabandan cılız diyebileceğimiz bazı tepkiler aldık.  Ben bunları körü körüne yapılmış eleştiriler olarak değerlendiriyorum. Biz hizmet etmek amacıyla yola çıktık ve BBP çatısı altında insanlara daha çok hizmet edebileceğimizi düşündük. Aynı ittifakın içerisindeyiz, aynı yolda farklı şekilde yürüyoruz. AK Parti’nin amacı da millete hizmettir, AK Parti de büyük bir ailedir. Kendimi yakın gördüğüm için bu hareketin içerisinde yer almak istedim. Görüşmeler yaptık ve tüm fikir alışverişlerimiz olumlu geçti.”  şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum