Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Baylan: "Yeniden Refah Partisi, Darıca'da tarih yazacak!"

Yeniden Refah Partisi(YRP) Darıca Belediyesi meclis üyesi adayı Uğur Baylan, kısa sürede partiye büyük bir ivme kazandırdı. Darıca Belediye Başkan adayı Fatma Kurtuluş için, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Baylan’a Darıcalı esnaf ve vatandaşların ilgisi dalga dalga büyüyor.

Baylan: "Yeniden Refah Partisi, Darıca'da tarih yazacak!"
24 Mart 2024 - 12:18

Yeniden Refah Partisi Darıca Belediyesi meclis üyesi adayı Uğur Baylan, Darıca’da tüm dinamikleri harekete geçirdi. Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Fatma Kurtuluş’un deyim yerindeyse sağ kolu olan Baylan’ın, partiye ciddi bir oy getirisi yapacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

BAYLAN’A DOSTLARINDAN BÜYÜK DESTEK VAR
Darıca’da geniş bir kesim tarafından sevilen Uğur Baylan, dostlarından büyük bir destek görürken, sahadaki enerjisi ve çalışkanlığı ile Fatma Kurtuluş’a büyük bir katkı sağladı. Darıca’da girmedik sokak bırakmayan genç siyasetçi, vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını ve 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını söyledi.

“DARICA’YA AHLAKLI BELEDİYECİLİK GELECEK”
Uğur Baylan yaptığı açıklamada, “Mutluyuz, heyecanlıyız. Bize bu heyecanı veren ise Darıcalı vatandaşlarımız. Çünkü Yeniden Refah Partisi’ne inanılmaz bir teveccüh var. Gittiğimiz her yerde buna şahit oluyoruz. Darıcalılar bize inanıyor. Biz onları asla mahcup etmeyeceğiz. 1 Nisan sabahı Darıca’ya Fatma Kurtuluş ile ahlaklı belediyecilik gelecek. Hizmetlerle geliyoruz. Yeniden Refah Partisi, Darıca’da tarih yazacak” dedi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum