Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık ve Şakar'dan MHP ve BBP'ye ziyaret

Darıca Belediye Başkanı ve Ak Parti Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, dün Cumhur İttifakı ilçe başkanlarını ziyaret ederek, “Cumhur İttifakı olarak omuz omuza, emin adımlarla yürüyoruz” dediler.

Başkan Bıyık ve Şakar'dan MHP ve BBP'ye ziyaret
08 Şubat 2024 - 10:53
Darıca Belediye Başkanı ve Ak Parti Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Cumhur İttifakı üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanı Vedat Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Cumhur İttifakı ilçe başkanları ve yönetimlerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Bıyık ve Şakar, “Cumhur İttifakı olarak omuz omuza, emin adımlarla yürüyoruz. Bu kapsamda, ilçe başkanlarımızı ziyaret ederek bir araya geldik. İlçemizin geleceği ve halkımızın refahı için yapılacak çalışmaları istişare ettik. Cumhur İttifakı’nın değerli üyeleri olan ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Misafirperverlikleri ve teveccühleri için kendilerine minnettarız” dedi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum