Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan adayı Göktaş'tan diğer aday Yıldız'a çağrı!

İYİ Parti’de 21 Haziran Pazar günü yapılacak kongreye oldukça az bir süre kaldı. Cephanelik Stadyumu’nda gerçekleştirilecek kongre öncesi İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kocaeli İl Başkan adayı Nurcan Acaroğlu Göktaş’tan mevcut başkan Şanbaz Yıldız’a çağrı var.

Başkan adayı Göktaş'tan diğer aday Yıldız'a çağrı!
18 Haziran 2020 - 11:39 - Güncelleme: 18 Haziran 2020 - 11:59

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kocaeli İl Başkan adayı Nurcan Acaroğlu Göktaş yaptığı açıklama; “Kıymetli yol arkadaşlarım, Türkiye’ye hasretini çektiği demokrasiyi, adaleti, barışı ve huzuru getirmek üzere çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Acısıyla, tatlısıyla bir kongre sürecinin sonuna gelmek üzereyiz. Unutmamalıyız ki hepimiz bu partinin mensuplarıyız. Yarın kongre sonucu ne olursa olsun, seçilen il başkanının etrafında toplanıp sıradaki seçimler için cansiperane çalışmaya devam edeceğiz. Kongreler demokrasiyi taçlandırmak için vardır, bizim kampanyamız da demokrasiyi taçlandırmak ve daha iyilerine giden yolu açmak için başlamıştır.”

ÖNCE YEMEKLİ BİR TOPLANTI ORGANİZE EDELİM

“Mevcut İl Başkanımız Şanbaz Yıldız’a bir çağrıda bulunuyorum, o gün kongreden el ele ve alnımız ak çıkabilmek için gelin bu Cuma akşamı kongreden önce yemekli bir toplantı organize edelim. Bütçesini ortak karşılayalım. Burada sizinle beraber delegelerimizle, partililerimizle buluşalım. Eşit süre zarfında kendimizi, projelerimizi, hedeflerimizi anlatalım. Delegelerimizden gelen sorulara yanıt verelim. Dostane bir toplantı olsun. İYİ Parti kongre süreçleri içinde Kocaeli’yi Türkiye’de örnek teşkil edecek bir noktaya taşıyalım, akılda hiçbir soru işaretinin kalmasına mahal bırakmayalım. Kongremizin hayırlara vesile olmasını şimdiden temenni ediyor ve kazananın İYİ Parti olmasını diliyorum.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum