Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bakan Soylu'dan Başkan Bıyık'a taziye ziyareti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki gece memleketi Kastamonu’da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın babası Hacı Ahmet Bıyık (80) için açılan taziye evini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Bakan Soylu'dan Başkan Bıyık'a taziye ziyareti
30 Nisan 2022 - 16:08 - Güncelleme: 30 Nisan 2022 - 16:15
Emek Mahallesi’ndeki taziye evine gelerek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ailesine başsağlığı dileyen Bakan Soylu’ya acılarını paylaştığı için teşekkür eden başkan Bıyık, ölümün Allah’ın emri olduğunu, kendilerine düşen görevin ise kardeşleriyle birlikte dua etmek olduğunu söyledi.Bakan Soylu ise burada yaptığı konuşmasında, ‘’Başımız sağolsun, Allah Rahmet eylesin, Allah herkese yaşadığı gibi ölmeyi nasip etsin, mübarek gecede, mübarek ayda, Cenab-ı Allah’a teslim oldu. Yaptıkları, ettikleri,çocukları bir emanet olarak dünyada kaldı. Bu vesileyle hem başkanımıza, hem ailesine başsağlığı mesajlarını iletiyorum,. Allah tafsiratını affeylesin’’dedi.
Içişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha sonra taziyeye gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bulunduğu yerden ayrıldı.
Taziyeye, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Sapancı, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve çok sayıda vatandaş katıldı
.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum