Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bahçeli'nin adının Darıca'da bir yere verilmesini istediler

Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ferhat Ertürk, Darıca Belediyesi’nden bir istekte bulundu. Ertürk, Darıca’da nitelendirilen bir yere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adının verilmesini istedi.

Bahçeli'nin adının Darıca'da bir yere verilmesini istediler
08 Mart 2018 - 08:30
Başkan Ertürk, Darıca Belediyesi'ne verdiği dilekçede, “15 Temmuz FETÖ hain darbe kalkışmasında milli birlik ve beraberlik ruhu ile hep birlikte işgalciler karşısında dimdik dikilmiş ve batı ülkelerinin kirli oyunlarını başlarına yıktığımızı satır başında yinelemek isterim. Bugüne geldiğimizde de batı ülkelerinin 15 Temmuz gibi kirli oyunlarının ve daha nicelerinin terör örgütleri ile bir olup ikiyüzlü tavırları ve hareketleri ile vatanımızın ve milletimizin üzerinde oynanan oyunların tehlikenin geçmediğinin delilidir.” ifadelerine yer verdi. 
 
ONUR VE ŞEREF DUYARIM 
Ertürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını Darıca'da görmekten şeref duyacaklarını belirterek, “Dün olduğu gibi bugün de 15 Temmuz 2016’dan yine bugüne kadar vatanı, milleti ve devleti için ömrünü harcamış bir lider, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen ülkemizin ve devletimizin yükünü kendi yükü sayıp sırtına alan Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin ismini Darıca’da nitelendirdiğimiz yerlerin birinde görmekten onur ve şeref duyarız. Nitelendirilen yerler; Darıca sahil yürüyüş yolu, Darıca sahil park olabilir” dedi