Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Artık söylenecek bir söz kalmadı! 0-5

Darıca'nın en büyük markası olan Darıca Gençlerbirliği, yönetimsel olarak geçirdiği bu zor zamanlarda bugün sahasında ağırladığı Ağrı 1970 Spor'a farklı mağlup oldu, Darıca Stadı'na gelen taraftarlar Kulüp Başkanları Faruk Anaç ve Onur Güneri'yi istifaya davet edip, kulüpten hemen gitmelerini istediler.

Artık söylenecek bir söz kalmadı! 0-5
10 Aralık 2023 - 16:30 - Güncelleme: 11 Aralık 2023 - 15:23
Tesise gelen icralar, futbolcuların alacaklarının ödenmemesi ve tesislerde çıkacak yemeğin dahi olmadığı bir süreçten geçen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği bugün sahasında  Ağrı 1970 Spor'a 0-5 mağlup oldu.

Sarı-Yeşilli ekibimizin futbolcularına maç boyunca büyük destek veren taraftarlar ise yönetimi istifaya davet etti. 'Koca çınarı ne hale getirdiniz?", 'Bırakın gidin', 'Sizi istemiyoruz artık yeter" tezahüratlarıyla Kulüp Başkanları Faruk Anaç ve Onur Güneri'yi istifaya davet eden taraftarlar Faruk Anaç'ın tribünlere dönüp alkışlamasından sonra gergin anlar yaşandı. 

Maç boyunca futbolcuları tek tek alkışlayan Sarı-Yeşil renklere gönül veren taraftarlar, artık Kulüp Başkanları Faruk Anaç ve Onur Güneri'nin kulüpten gitmeleri ve kulübün önünün açılması gerektiğini belirttiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • komedi
    5 ay önce
    Pişmiş kelle gibi her resimde sırıtan bu baskan neden çocuk ne olduda şimdi yuhalanıyor,yıllardır bu takımın basına kimin geçmek istediğini herkez çok iyi biliyor.Ekmeğini yedim diyen herkes darıcalı oldu maşallah,bir tane darıcalı çocuğun olmadığı bu takım yakında amatöre düşer hep beraber görürüz...