Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Artık "Minik Kızılaycılar" var!

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu öğretmeni Ramazan Düzgün ve öğrencileri Türk Kızılayı Darıca Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Ali Ünğan ve Şube Müdürü İlhami Demirci öğrencileri yeni kurdukları "Minik Kızılaycılar"ın ilk üyeleri yaparak, çocuklara merhamet ve yardım duygularını kazandıracaklarını belirtti

Artık "Minik Kızılaycılar" var!
16 Ekim 2012 - 09:20
 Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu öğretmeni Ramazan Düzgün ve öğrencileri Türk Kızılayı Darıca Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Ali Ünğan ve Şube  Müdürü İlhami Demirci öğrencileri yeni kurdukları "Minik Kızılaycılar"ın ilk üyeleri yaparak, çocuklara merhamet ve yardım duygularını anlatacaklarını belirtti. Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu öğretmeni Ramazan Düzgün ve beraberindeki 7öğrencisi dün Türk Kızılayı Darıca Şubesini ziyaret ettiler. Öğrencilerin Kızılay'ın çalışmalarını merak ettiklerini ve bunun için okulda bir kulüp kurduklarını belirten öğretmen Ramazan Düzgün, öğrencilerinin Türk Kızılayı'nın yardımlarıyla gurur duyduklarını belirtti.

HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN
Türk Kızılayı Darıca Şubesi Başkanı Ali Ünğan ile Türk Kızılayı Darıca Şube Müdürü İlhami Demirci ise şube bünyesinde  "Minik Kızılaycılar" adlı bir grup kurduklarını ve grup ile birlikte Darıcalı çocuklara Türk Kızılayı'nı daha iyi tanıtıp, çocuklara merhamet ve yardım duygularını anlatacaklarını söylediler. Bu projenin ilk üyeleri olan Minik Kızılaycılar ise oldukça mutlu olurken, Türk Kızılayı Darıca Şubesi Başkanı Ali Ünğan ile Türk Kızılayı Darıca Şube Müdürü İlhami Demirci öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.