Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Arkadaşını öldürmüştü; Tutuklandı

Darıca’da geçtiğimiz salı günü boş bir arazide başından vurulmuş halde cansız bedeni bulunan Hakan Özer’in öldürülmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişiden B.K. isimli şahıs tutuklandı

Arkadaşını öldürmüştü; Tutuklandı
07 Temmuz 2022 - 19:59
Darıca Emek Mahallesi, Buse Sokak’taki boş bir arazide geçtiğimiz salı günü sabah saatlerinde yerde hareketsiz olarak yatan bir şahıs olduğu bilgisini alan Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemelerde, şahsın başından tabancayla vurularak öldürüldüğünü tespit etmişti.
Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın, yapılan araştırmalar sonrasında, 37 yaşındaki Hakan Özer olduğunu belirleyen polis, olayın cinayet olduğı şüphesi nedeniyle incelemelerini sıklaştırdı. 
Yapılan çalışmalarda,cinayetin B. K. ve E.G. isimli şahıslar tarafından işlendiği yönünde bilgilere ulaşan polis, her iki ismi de aynı gün gözaltına aldı.
Hayatını kaybeden Hakan Özer ile gözaltına alınan B.K..’nın, Darıca Osmangazi Mahallesi’ndeki bakır üretimi yapan bir fabrikada, çalıştıkları ve aynı zamanda samimi birer arkadaş oldukları öğrenilirken, şüphelilerden B.K. ve E.G., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildiler.
Mahkemede hakim karşısına çıkarılan B.K., tutuklanırken, E.G. isimli şahıs savcılık tarafından serbest bırakıldı 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum