Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Alkollü sürücünün karıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Darıca'da alkollü olduğu öğrenilen otomobilin sürücüsü, önünde seyir halindeki otomobile arkadan çarptı. Araçlardan biri takla atarak ters dönerken, diğeri  devrilerek yan yattı. Kazada, 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Alkollü sürücünün karıştığı kazada 7 kişi yaralandı
21 Nisan 2023 - 20:51 - Güncelleme: 23 Nisan 2023 - 14:46
Kazım Karabekir Mahallesi, Tuzla Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada alkollü olduğu öğrenilen 41 AIB 451 Plakalı otomobilin sürücüsü Yusuf S., önünde seyir halinde bulunan Yalçın E. idaresindeki 34 EYV 200 Plakalı otomobile arkadan çarptı.
Çarpmanın şiddetiyle savrulan 41 AIB 451 Plakalı otomobil takla atarak ters dönerken, arkasından çarptığı 34 EYV 200  Plakalı otomobil de devrilerek yan yattı. 
Kazada 34 EYV 200  Plakalı otomobilin sürücüsü Yalçın E ile araçtaki Buğlem Ege E., Emine E.,Ali E. ve  Efe E. ile diğer araç sürücüsü Yusuf S. ve yanındaki Gürsel Y. çeşitli yerlerinden yaralanırken, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine trafik ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, kaza yerine gelen ambulanslarla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum