Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aktaş, Bıyık'a cevap verdi: Bu davanın haklı tarafı biziz!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, dün bir basın açıklaması yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a cevap verdi. Başkan Aktaş yaptığı basın açıklamasında ''Bu davanın haklı tarafı biziz Darıca’ya ihanet eden sizler ve sizin işbirlikçilerinizle sonuna kadar mücadele edeceğiz'' dedi.

Aktaş, Bıyık'a cevap verdi: Bu davanın haklı tarafı biziz!
11 Mayıs 2023 - 15:22 - Güncelleme: 11 Mayıs 2023 - 15:31
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, yaptığı açıklamada ''Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık yapmış olduğu basın açıklaması ile adeta Cambaza bak oyunu oynamıştır. 
Darıca Belediyesi'nin AKP’li meclis üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu’ nun  meclis gündemine taşıdığı bilgiler doğrultusunda haberdar olduğumuz, meclis yayınını sesini kapatan meclis üyesinin önergesini okumayan Ahmet beyin bütün ısrarlarına rağmen konuyu telaşla kapatan siz değil misiniz?
Konuyla alakalı kendi meclis üyelerinin dahi bilgisi olmadan encümen kararı ile yaptığınız hisse satışlarının rayiç bedellerinin çok altında olmasını nedeniyle oluşturduğunuz kamu zararının önlenmesi için başlattığımız hukuk mücadelemizden duyduğunuz öfkeyi ve talaşınızı çok iyi anlamaktayız. 
Termal Grup arazisine yapılmak istenilen 41 katlı yapılaşmaya karşı vermiş olduğumuz mücadelemiz sonunda buradaki yapılaşmanın 12 kata kadar düşürülmüş olması bizim hukuk mücadelemizin sonunda gerçekleşmiştir. 
Bu davanın haklı tarafı biziz Darıca’ya ihanet eden sizler ve sizin işbirlikçilerinizle sonuna kadar mücadele edeceğiz.  
Adeta arazi komisyoncusu gibi davranmaktan vazgeçip rant hırsınızdan kurtulun, Bayramoğlu’ndaki 26 Dönüm arazide yaptıklarınızı, Termal Grup projesinde yaptığınız ihaneti ve aynı bölgedeki Sanayi kuruluşunun sadece bir ruhsat alıp bütün bir arazide ruhsatsız çalışmalarına nasıl göz yumduğunuzu çok iyi biliyoruz. 
Yalan ve iftira makinasına dönüşmüş ağzınızla bizi FETÖ ile suçlayarak bizi terör örgütleriyle yan yana gösterme çabalarınızın, bütün telaşlarınızın kaybetme korkusundan olduğunu en iyi siz biliyorsunuz FETÖ terör örgütüyle birlikte yapmış olduğunuz ihanetinizi unutmadık.   Sizin kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı, dilinizden milletçe bıktık. Cumhuriyetimizin ikinci Yüzyılında Sevgilinin, barışın, birlikteliğinin gücünü hissedeceğimiz, tüm yurttaşlarının varlık ve mutluluk içinde yaşayacağı bir ülkeyi sizlere rağmen tesis edeceğiz. Size tavsiyem geriye kalan görev sürenizde Belediye başkanı olarak hizmet etmeniz, halkın yararına çalışarak kişiye özel arazi rantlarından uzak, encümen kararlarıyla oldu bittiye getirmek yerine meclis kararlarıyla hareket etmenizi öneririm'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum