Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akşener, Türkkan'a sahip çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın arazileri hakkındaki tartışmalara yönelik açıklamada bulundu.

Akşener, Türkkan'a sahip çıktı
05 Haziran 2020 - 20:15

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a ait fabrika ve çiftlik evinin orman arazisini haksız işgal ettiği yönündeki açıklamalarının ardından Gebze Orman İşletme Müdürlüğü harekete geçerek Dilovası’ndaki yağ fabrikasına giderek inceleme başlattı. Ekipler, söz konusu yerlerde mühürleme işlemi başlattı. İlerleyen süreçte ise mühürlenen alanların yıkılacağı öğrenildi. Bu tartışmalar hakkında kendisine soru sorulan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuya ilişkin açıklamada bulundu.

'YAZIKTIR BE'

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Akşener, “Lütfü Bey bir kere benim hemşerimdir. Uzunca bir zamandır tanıdığım biridir. Sanayicilik alanında başarılıdır, yıllarca çok öğrenciler okutmuştur. Büyük bir arazisi var orada fabrikanın olduğu yer. Silo yapılmış oraya çok önce. Orman arazisi diye kadastroya geçmiş sonra ormandan bu alanı kiralamışlar. Sayın AK Partili takmış oraya. Lütfü Bey yabancı bir şirkete buraya satsa ki satabilir. CARGİLL’e mesela, parasına bakar. Oranın sahibi AK Partili olsa arsa onun oluverirdi. Bana Başbakanlık teklifi geldiğinde o zaman kabul etseydim; bana ne denecekti şimdi. O fabrikadan ekmek yiyen insanlar var. Maaş alıp evine ekmek götürüyor, yazıktır be.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum