Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çakmak ve Şayir, yapımı biten Anaokulu'nu inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Diliskelesi Mahallesi’nde yapımı biten yeni anaokulunu incelediler.

Çakmak ve Şayir, yapımı biten Anaokulu'nu inceledi
05 Haziran 2020 - 20:14

Dilovası Belediyesi tarafından Diliskelesi Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Anaokulu projesi geçtiğimiz günlerde bitirilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

ANAOKULUNU İNCELEDİLER

Önceki gün anaokulunu ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu incelemerde bulunarak bilgi aldılar.

DİLOVASI ÇOCUKLARIMIZIN ELLERİNDE BÜYÜYECEK

Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek olan Anaokulu’nun Diliskelesi Mahallesi için önemli bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Başkan Şayir, “Çocuklarımızı ve eğitimi çok önemsiyoruz. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için belediyemiz üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirecektir. Biz biliyoruz ki Dilovası çocuklarımızın ellerinde büyüyecektir. İnşallah önümüzdeki yeni eğitim ve öğretim döneminde açılacak olan bu anaokulumuzda da çocuklarımız en iyi şekilde eğitimlerini alacaktır” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum