Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti'nin yeni MKYK üyeleri il yönetimine katıldı

AK Parti Büyük Kurultayında Genel merkez yönetimlerine seçilenler, Şahin Talus başkanlığında gerçekleştirilen il yönetim kurulu toplantısına katıldı.

AK Parti'nin yeni MKYK üyeleri il yönetimine katıldı
17 Ekim 2023 - 09:44
TOPLANTIYA KATILDILAR
AK Parti Büyük Kurultayında MKYK asil üyeliğine seçilen İlyas Şeker, MKYK yedek üyeliklerine seçilen Mehmet Ali Okur, Davut Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz, Şahin Talus başkanlığında toplanan il yönetim kurulu toplantısına katıldı. AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilen Halit Çokan ise il dışında olduğu gerekçesiyle toplantıya katılamadı.

YENİ ÜYELER İLK TOPLANTIYA KATILDI
31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçim öncesinde, meclis üyesi adayı olabilmek için il yönetim kurulunda istifa eden 5 ismin yerine yedek listeden gelen Şeyhmuş Sayan, Ermiş Göksu, Emre Öçbe, Abdürrahim Cansu ve Halit Gedik ilk kez il yönetim kuruluna katıldı ve yöneticilerle tanıştılar.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN YÜKÜNE ORTAK OLACAĞIZ”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, il yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, genel merkez üyeliklerine seçilen ve yeni il yöneticilerine yeni görevlerinde başarı diledi.
Talus konuşmasında, “Ülke ve dahi dünya olarak içerisinde bulunduğumuz bu zor süreçte bizler elimizden geldiğince Cumhurbaşkanımızın yüküne ortak olacağız, Kocaeli’yi dert ettiğimiz kadar tüm mazlum coğrafyayı da dert edeceğiz, bu bilinç ve sorumlulukla çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz. Kongre sloganımızda olduğu gibi yenilenerek hep ileriye bakacağız” dedi.

KOCAELİ BAŞARILI BİR İL
Talus’un konuşmasından sonra MKYK asil üyesi İlyas Şeker ve yedek üyeliklere seçilenler de birer konuşma yaptı. Genel merkezin yeni yöneticileri konuşmalarında, Genel Merkezde Kocaeli’yi temsil başarısı gösterdiklerini, dün olduğu gibi bugün de teşkilatlarla uyumlu çalışmalarına devam edeceklerini, güçlerini bu birlik ve beraberlikten aldıklarını ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum