Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti'nin iftarı 30 Nisan'a ertelendi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından 29 Nisan’da planlanan teşkilat iftarı genel merkezin tüm illerle eş zamanlı teşkilat iftarları yapılması kararı nedeniyle ertelendi. İftar 30 Nisan’da Kocaeli Kongre Merkezinde yapılacak

AK Parti'nin iftarı 30 Nisan'a ertelendi
26 Nisan 2022 - 09:18 - Güncelleme: 26 Nisan 2022 - 10:05
KONGRE MERKEZİNDE
AK Parti İl Başkanlığı tarafından iki yıldır devam eden pandemi nedeniyle yapamadığı teşkilat iftarını bu yıl 29 Nisan’da yapmayı planlanıyordu. Ancak AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm illerde eş zamanlı olarak iftarın düzenlenmesi için teşkilat iftarı 30 Nisan Cumartesi gününe alındı. AK Parti Teşkilat iftarı SEKA Park’ta bulunan Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

ERDOĞAN CANLI YAYINLA KATILACAK
AK Parti Kocaeli il başkanlığı tarafından düzenlenecek olan iftara partinin kuruluşundan bu yana partide görev yapan mahalle başkanlarından milletvekillerine, partinin kurucularından belediye başkanlarına kadar her kademede görev yapan partililer davet edilecek. Katılımın yüksek olması beklenen iftara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm illerle eş zamanlı olarak canlı bağlantı yapacak. Erdoğan’ın canlı bağlantıda tüm teşkilatlara hem bayram kutlaması yapması hem de 2023’te yapılacak seçimlerle ilgili önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum