Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti ilçe başkanları yarın belli olacak

AK Parti Kocaeli’de belediye başkan aday adaylığı için 5 ilçe başkanının istifasının ardından ilçe teşkilatlarında temayül yoklaması gerçekleştirildi

AK Parti ilçe başkanları yarın belli olacak
11 Eylül 2023 - 10:48
31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti Genel Merkezi belediye başkan adayı adayı olmak isteyen ilçe başkanlarının istifasını istemişti. İşte bu kapsamda Kocaeli’de İzmit, Gölcük, Kandıra, Çayırova ve Darıca olmak üzere 5 ilçe başkanı belediye başkan aday adayı olmak için istifa etmişti. İlçe başkanlarının istifalarının ardından yeni ilçe başkanlarının atanması için temayül yoklaması yapıldı.

TEMAYÜLLER YAPILDI
AK Parti Genel Merkezi’den gelen heyet nezaretinde ve İl Başkan Yardımcılarının koordinesinde dün (10 Eylül Pazar) saat 12:00 ile 17:00 arasında gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından yeni ilçe başkanları için önerilen isimler ve aldıkları oylar AK Parti Genel Merkezine gönderildi.

ANKETLER AÇIKLANMADI
İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulları Yönetimleri, İlçe Kadın Kolları Yönetimleri, İlçe Gençlik Kolları Yönetimleri, Meclis Üyeleri ve Ana Kademe Mahalle Başkanlarının oy kullandığı temayül yoklamasının ardından anketler merak ediliyordu. Anketlerde kimin önde çıktığı bugüne kadar hiç açıklanmadı. Bu temayülde de açıklanmadı. Herkes çok merak ediyor ama kimse net yanıtları bilmiyor.

İSİMLER MERAK EDİLİYOR
Temayül yoklamasının en merak edilenlerinden biri de yoklamada öne çıkan isimler oldu. İlçe teşkilatlarının başkan adayı olarak kimleri önerdiği ve Ankara’ya başkan adaylığını görüşmek üzere kaç kişinin çağrılacağı merak konusu oldu. Ancak Ankara’ya kaç kişinin ve kimlerin gideceği şimdilik belli değil. Her zaman olduğu gibi adaylar genel merkezden aranacak ve Ankara yolculuğu başlayacak.

ADAYLAR YARIN ÇAĞIRILACAK
Genel merkez Salı günü adayları Ankara’ya çağıracak. Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Erkan Kandemir, il koordinatörünün verdiği raporu detaylıca inceledikten sonra son noktayı koyacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum