Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti heyetinden Darıca Gençlerbirliği'ne ziyaret

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanvekili Göknur Bektaş, Ak Parti Darıca Belediyesi meclis üyeleri ve Ak Parti Darıca ilçe yöneticileri, Darıca Gençlerbirliği Tesisleri'ni ziyaret ederek hem yeni başkan Serdar Acarhoroz'u tebrik ettiler hem de Sarı-Yeşilli futbolculara antrenman sonrası baklava ikram ettiler.

Ak Parti heyetinden Darıca Gençlerbirliği'ne ziyaret
06 Ocak 2023 - 16:56 - Güncelleme: 09 Ocak 2023 - 11:02
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanvekili Göknur Bektaş ve beraberindeki heyet, bugün Darıca Gençlerbirliği Tesisleri'ni ziyaret ettiler. Burada Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz tarafından ağırlanan Ak Parti heyeti daha sonra, Darıca G.B'li futbolcuları antrenmanda ziyaret ettiler.

ACARHOROZ'UN YANINDAYIZ
Başkan Acarhoroz'a hayırlı olsun diyen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır burada yaptığı konuşmada ''Serdar Başkan'ı tebrik ediyorum. Spor Kulüplerinde başkan olmak çok zor bir iştir. Ancak gördüğüm kadarıyla kendisinin vizyonu çok büyük. Bizler daima Darıca Gençlerbirliği'nin yanındayız. En yakın zamanda da iç sahada oynanacak bir maça gelerek, takımımıza tam destek vereceğim'' dedi.

DARICA G.B, BİR MARKADIR
Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ise yaptığı konuşmada ''Darıca Gençlerbirliği, bu şehrin çok önemli markalarından biridir. Her zaman her yerde Darıca'nın adını gururla taşıyan takımımıza ikinci yarıda başarılar diliyorum. Başkan Serdar Acarhoroz'a hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah hep beraber el ele vererek, daha güzel işlere imza atacağız. Bizler de daima kulübümüzün yanında olacağız'' dedi.

DARICALILIK BİLİNCİ ÇOK ÖNEMLİ
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz ise ziyaretlerinden dolayı Ak Parti heyetine teşekkür ederek, ''Bizleri ziyaret ettiğiniz için çok mutlu olduk. Kulübümüzü daha iyi yerlere taşımak için, hep beraber Darıcalılık bilinci ile bu zorlu yolu yürümemiz gerekiyor. Ben her zaman, her yerde söylüyorum. Darıca Gençlerbirliği'ni Süper Lig'e taşımak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Çok sayıda projeyi hayata geçireceğiz. Daha önce belirttiğim gibi kulübün hisselerini Darıca Belediyesi'ne ücretsiz vermek istiyoruz. Bunu Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ile görüştük. Bizler bu kulübü şeffaf yönetmek istiyoruz. Bu tesisleri, çoğu kulüpte yok. Bizleri ziyarett ettiğiniz için çok teşekkür ederiz'' dedi.

BAŞKAN ACARHOROZ FORMA HEDİYE ETTİ
Yapılan konuşmaların ardından Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz,  Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Darıca Belediye Başkanvekili Göknur Bektaş'a isimlerinin yazılı olduğu Darıca Gençlerbirliği forması hediye etti. 










FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum