Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca online olarak buluştu

Hafta sonu yasaklarında ilçe teşkilatı ile online olarak buluşan AK Parti İl Başkanı Ellibeş, bu kez Darıca ilçe teşkilatını dinledi.

Ak Parti Darıca online olarak buluştu
05 Ocak 2021 - 14:44 - Güncelleme: 06 Ocak 2021 - 23:47
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, hafta sonu yasaklarını değerlendirerek ilçe teşkilatları ile istişare toplantısı yapıyor. Ellibeş, ilçe teşkilatının eksiksiz katıldığı toplantıda ilçelerdeki teşkilat çalışmaları ve yatırımları masaya yatırdı.
Teşkilat çalışmalarını pandemi ile birlikte online olarak sürdüren AK Parti’de son olarak Darıca toplantısı yapıldı. Toplantıya belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, il yöneticileri, ilçe başkan yardımcısı, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve mahalle teşkilat başkanlarının katıldı. İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığındaki online toplantıya ayrıca İl Teşkilatlanma Birim Başkanı Av. Halit Çokan da katıldı.

HAFTA SONU İLÇELERLE ONLİNE TOPLANTI

Daha önce Gölcük, Başiskele,  Kartepe,  Kandıra ve  Derince Dilovası ilçelerinde teşkilatla buluşan Ellibeş son olarak Darıca ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, toplantı sonrası yaptığı açıklamada “İl Başkanımız Mehmet Ellibeş, İl Teşkilatlanma Birim Başkanımız Av. Halit Çokan, Belediye başkanımız Muzaffer Bıyık, İl yöneticilerimiz, İlçe Başkan yardımcımız, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Mahalle Teşkilatlarımızın Başkanları ile beraber istişare toplantımızı online olarak gerçekleştirdik. Almış olduğumuz kararların hayırlara vesile olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum