Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca'nın İstişare toplantısı 12 Ocak'ta

Danışma kurulu toplantıları 23 Kasım’da Dilovası’nda yapılacak olan toplantı ile sona erecekken, bu kez de ilçelerde istişare toplantıları başlayacak. Belirli aralıklarla yapılan istişare toplantılar 24 Kasım’da Gebze’de yapılacak toplantı ile start alacak,

Ak Parti Darıca'nın İstişare toplantısı 12 Ocak'ta
22 Kasım 2012 - 07:25
 9 Şubat’ta Dilovası ilçe istişare toplantısı ile son bulacak. AK Parti’nin istişare toplantılarına partinin kurucu yöneticileri ile daha önce yönetimlerde görev alanlar, eski belediye başkanları ve meclis üyeleri katılıyor.
 
“SEVİYELİ YARIŞA VARIZ”
23 Kasım’da Dilovası’nda düzenlenecek toplantı ile danışma kurulu toplantıları sona erecek. 30 Kasım’da ise İl Danışma kurulu toplanacak. İl Danışma Kurulu’nda hem Kocaeli teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlanacak, hem de Has Parti’liler AK Parti’ye üye olacak. 
İl Yönetim Kurulu Toplantılarını her hafta bir ilçede gerçekleştiren AK Parti il yönetimi bu hafta toplantısını Çayırova’da yaptı. Yapılan toplantı öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek; ‘Açlık grevlerinin sona ermesi olumlu bir gelişme. Hapishanelerde açlık grevine zorlandılar. Hükümetimiz onlara asla ödün vermez” dedi.  İl Başkanı Civelek, Saffet Sancaklı’nın MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı iddiası ile ilgili bir soruya, “Her siyasi parti adaylarını ön plana çıkartır. Önemli olan sonuçtur. Her aday bu şehrin değeridir, kıymetidir. Seviyeli bir yarışa varız. Saffet Sancaklı ismi MHP camiasına hayırlı olsun” dedi.
 
TOPLANTI TARİHLERİ 
AK Parti’nin 12 ilçede yapacağı istişare toplantılarının tarihleri şöyle: Gebze (24 Kasım), Körfez (1 Aralık), Çayırova (8 Aralık), İzmit (15 Aralık), Gölcük (22 Aralık), Karamürsel (29 Aralık), Derince ( 5 Ocak), Darıca (12 Ocak), Kandıra (19 Ocak), Kartepe (26 Ocak), Başiskele (2 Şubat) ve Dilovası (9 Şubat).