Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca, bugün Milletvekili adaylarını Darıcalılarla buluşturacak

Ak Parti Darıca, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti Darıca Teşkilatı bugün yapacakları saha çalışmalarıyla Darıca'nın 7 farklı bölgesinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili adaylarını Darıcalılarla buluşturacak.

Ak Parti Darıca, bugün Milletvekili adaylarını Darıcalılarla buluşturacak
14 Nisan 2023 - 14:31
Program öncesi ilçe Başkanlığı'nda bir toplantı düzenleyen Ak Parti Darıca Teşkilatı ayrıca yarın İzmit'te gerçekleştirilecek olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı açılış bayramına tüm partililerini davet ettiler. 

Toplantıda bir açıklama yapan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, ''Ak Parti Darıca teşkilatları vatandaşlarını seçimden seçime hatırlamaz. Seçime az bir süre kala çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Biz teşkilatlarımıza güveniyoruz. Bölgemizde 7 farklı bölgede milletvekili adaylarımızla bugün bir çalışma yapacağız. Yarın Cumhurbaşkanımızı Kocaeli’mizde ağırlayacağız. Hem vatandaşlarımızı bu programa davet edeceğiz hem de onlarla istişare edeceğiz. Her zaman milletimizle yol yürümeye devam edeceğiz'' dedi. Programa teşkilat mensuplarının yanı sıra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayları Yasemin Özdemir ve Hasan Soba da katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum