Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Gençlik Darıca, iftar yapacak vatandaşları unutmadı

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İlçe ziyaretleri kapsamında AK Gençler Darıca’da “İftara 5 Kala”, doğum günü kutlamaları ve “İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a” programlarında bir araya geldi.

AK Gençlik Darıca, iftar yapacak vatandaşları unutmadı
01 Nisan 2023 - 12:35
Ramazan ayının ilk gününden itibaren “İftara 5 Kala” etkinliği ile AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları, 12 ilçede eş zamanlı olarak akşam ezanının okunmasına dakikalar kala soluğu yollarda iftara yetişemeyen vatandaşların yanında aldı. Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan ve yönetim kurulu üyelerinin katlım sağladığı programda, Darıca Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve ilçe teşkilat mensupları hazırladıkları iftariyelikleri vatandaşlara ikram eden Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda AK Gençler “Sokaklarda, trafik ışıklarında, otobüs duraklarında iftara yetişemezseniz biz size yetişiriz” dedi.

GENÇLER MUTLU OLUYOR 
İftar sonrasında Gençlik Kolları İl Başkanı Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz ve teşkilat mensupları, geçtiğimiz gün doğum günü olan ilk defa oy kullanacak gençlerin “Çat Kapı” kapısını çalarak doğum günü kutlamaları gerçekleştirdi. Çağlayan “Yıllardır sürdürdüğümüz gibi, ilk defa oy kullanacak olan gençlerimizin kapısını çalarak doğum günlerini kutluyor, kendilerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyoruz. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun ilk kez kapısında AK Parti Gençlik Kolları’nı gören gençler mutlu oluyor. Amacımız da bu mutluluğu görmektir” dedi.

EN BÜYÜK DESTEK KOCAELİ'DEN GELECEK 
Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Gençlik Kolları Başkanın Murat Yılmaz’ın katılımları ile Darıca’da ilk defa oy kullanacak olan gençler, “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye” programında bir araya geldi. Kentin siyasi aktörleri ile bir araya gelen gençler, merak ettikleri soruları başkanlara ileterek keyifli zamanlar geçirdi. Çağlayan, “Bugün Darıca ilçemizdeyiz. Genç kardeşlerimizin isteklerini, düşüncelerini, görüşlerini dinliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Cumhurbaşkanımıza ‘Gençlik Kolları olarak en büyük destek Kocaeli’den gelecek’ sözünü vermiştik. Bu gaye ile durmadan, gece gündüz çalışıyoruz. Genç kardeşlerimizle bir araya geldiğimizde de görüyoruz ki hiç kuşkusuz ‘Teknofest Kuşağı’ da ‘İlk Oyum Erdoğan’a’ diyor”

KOCAELİ TEŞKİLATI TÜRKİYE’NİN BİR NUMARALI GENÇLİK TEŞKİLATIDIR
Sözlerinin devamında Çağlayan, “Üstad Necip Fazıl’ın dediği gibi, ‘Zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda bir gençlik’, işte Kocaeli teşkilatı bu şuurda, Türkiye Yüzyılı’nı bizlerden sonraki nesle aktaracak, Türkiye’nin bir numaralı gençlik teşkilatıdır. Bizler Türkiye Yüzyılı vizyonuyla bizlere değer veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinde her daim genç kardeşlerimizle daha nice yüzyıllar birlikte inşaa edeceğiz” dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum