Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Gençlerde başkanlar değişecek!

AK Parti’de ana kademe kongre süreci devam ederken, gençlik kollarında da hareketlilik başladı. Kongre tarihleri henüz netleşmeyen gençlik kollarında aralarında Gebze, Darıca ve Dilovası’nın da bulunduğu 4 ilçede başkanlar değişecek.

Ak Gençlerde başkanlar değişecek!
15 Şubat 2020 - 14:12
AK Parti’de ilçe kongre süreci tüm hızıyla devam ederken, gençlik kollarında da hummalı bir çalışma yapılıyor. Ana kademe kongrelerinin ardından belirlenecek takvime göre yeni gençlik kolları başkanları belirlenecek. Değişim oranının yüksek olması beklenilen gençlik kollarında 4 ilçe de veda yaşanacak.
 
GEBZE VE DARICA DEĞİŞİYOR
 
AK Parti Kocaeli’de İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yaş sınırından dolayı görevine veda edecek. Aynı zamanda Gebze, Darıca, Dilovası ve Kandıra’da yaş sınırı nedeniyle vedaya hazırlanıyor. Buna göre, Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca yeni dönemde gençlik kollarında yer almayacak. Bu isimlerin önümüzdeki dönemde ilçe yönetimlerinde veya farklı görevlerde değerlendirilmesi bekleniyor.
 
DEĞİŞİM BÜYÜK OLUR
 
Süreçle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Emre Kahraman, “40 bine yakın üyemiz var. Bizim üye sayımız normal illere göre daha fazla. Ama nüfusu daha fazla olan iller bizde önde. Nüfus oranına bakılırsa biz çok iyi noktadayız. Benimle birlikte yaşa takılan çok sayıda il ve ilçe gençlik kolları yöneticimiz var. escort buca Ancak bizim gençlerle ilgili problemimiz yok. En son yaptığımız 2023 genç üye teşkilat yönetimlerine aday olsa yeter. Yarısı zaten yaş sınırından dolayı değişecek. Ama onun dışındakileri bilmiyoruz. Genel merkezimiz değişim ile ilgili kararı verecektir” dedi.