Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ahmet Hakan Hocaoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Ahmet Hakan Hocaoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ahmet Hakan Hocaoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor
01 Aralık 2023 - 16:24

Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Ahmet Hakan Hocaoğlu, geçtiğimiz günlerde aday adaylığı dosyasını Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı’na teslim etmişti.

Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulunan Ahmet Hakan Hocaoğlu, ayrıca Darıca Emniyet Asayiş Trafik Hizmetleri Destek ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı görevini de yürütüyor.

Ahmet Hakan Hocaoğlu kimdir?

Rizeli bir ailenin evladı olarak 1976 yılında Gebze'de doğdum. İlkokulu Darıca Barış ilköğretim okulunda,ortaokul ve Liseyi Yakacık Ortadoğu Lisesinde,üniversiteyi Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden  mezun oldum.1970 yılında kurulan aile şirketimiz olan Histaş Hocaoğlu inş san A.Ş şirketimize yönetim kurulu başkanı olarak inşaat sektöründe faaliyet göstermeye devam etmekteyim.Darıca Emniyet Asayiş Trafik Hiz Des ve Yard Derneği Başkanlığı ve Geçmiş dönemde Gebze Ticaret Odası 2 dönem Meclis üyeliği ,Gebze Ticaret Odası Vakfı kurucu üyeliği,Kocaeli Müteahhitler birliği Kurucu üyeliği ve birçok STK'da başkan yardımcılığı veya yönetim kurulu uyesi olarak görev yaptım ve yapmaya devam etmekteyim. 

Ak Partimiz ile gönül bağım 2002 yılında başlamış olup, aktif olarak  siyasete  2014-2019 yıllarında Darıca Belediye meclis üyeliği ile başlayarak   2019 yılından itibaren Kocaeli Büyükşehir ve Darıca Belediye meclis üyeliği olarak görev yapmaya devam etmekteyim.

1965 yılında dedem Şemsettin Hocaoğlu'nun Darıcaya yerleşmesi ile o tarihten bu yana kalabalık ve köklü bir aile olarak Darıca'da yaşamaktayız. Evli ve 3 çocuk babasıyım

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum