Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Adliye önünde 4 kişinin tekme tokat dövdüğü motosiklet sürücüsü canını zor kurtardı

Gebze'de 4 kişi, trafikte tartıştıkları motosikletli genci kucağında bebeği olan bir kadının yanından tekme tokat dövdü.

15 Mart 2024 - 12:26 - Güncelleme: 15 Mart 2024 - 12:29
Olay, dün öğle saatlerinde Gebze Mevlana Mahallesi, Erenler Caddesi üzerindeki Adliye Binası önünde meydana geldi.
Trafikte yol verme meselesi nedeniyle otomobil ve motosiklet sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine araç içerisindeki 4 kişi aşağıya inerek yol kenarında bekleyen motosiklet sürücüsünü kucağında bebeğiyle bekleyen kadının yanında tekme tokat dövdüler.
Saldırganlar, aldığı darbeler nedeniyle yere düşüp daha sonra kaçmaya çalışan genci yakalayarak darp etmeye devam ettiler.
Olay sırasında adliyenin güvenlik görevlisi, kucağında bebeği olan kadın ve motosiklet sürücüsünü saldırganlardan ayırarak  personellere ait otoparkın kapısından içeriye aldı..
Bir cep telefonunun kamerasına yansıyan görüntülerde  sürücü motosiklet üzerindeyken 4 kişi tarafından darp ediliyor. Yolun ortasına kadar devam eden saldırı, sırasında kucağında bebeği olan kadın güvenlik personeli tarafından kapıdan içeriye alınıyor. Saldırganlar motosikletli gencin kaçarak aynı kapıdan içeriye girmesine müsaade etmezken araya giren güvenlik görevlisi motosiklet sürücüsünü de içeriye alarak kavgayı sonlandırıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum