Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

16 yaşındaki Rıdvan'ın ölümü ile ilgili 1 kişi tutuklandı

Çayırova'da geçtiğimiz pazartesi günü gece saatlerinde yaşları küçük 14-15 kişiden oluşan iki grup arasında çıkan kavgada 16 yaşındaki Rıdvan Saygın kalbinden bıçaklanarak öldürülürken, kavgayı ayırmak isteyen arkadaşı A.K. (15)’de bacağından yaralanmıştı. Olay yerinden kaçan çocukların peşine düşen polis, 8 kişiyi aynı gün yakaladı. Bugün mahkemeye sevk edilen 8 kişiden 1’i, tutuklanarak cezaevine gönderildi

16 yaşındaki Rıdvan'ın ölümü ile ilgili 1 kişi tutuklandı
25 Ekim 2023 - 22:42
Özgürlük Mahallesi 210. Sokak’ta önceki gece meydana gelen olayda15-16 yaş grubunda olan iki grup arasında  tartışma çıktı. Tartışmanın daha sonra kavgaya dönüşmesinin ardından 16 yaşındaki Rıdvan Saygın kalbinden bıçaklanarak ağır şekilde yaralanırken,  kavgayı ayırmak isteyen arkadaşı A.K.’de bacağından yaralandı.
Çevredekilerin, haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla  özel bir hastaneye kaldırılan Rıdvan Saygın tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay sonrası kaçan şahısların peşin düşen polis, öğrenci olan ve yaşları 15 ile 16 arasında değişen S.A., T.Y.E, A.K., B.Ç., H.İ, A.K.Ç., A.D., ve Ö.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Bugün emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğlen saatlerinde mahkemeye sevk edilen 8 kişiden Ö.A.,  Rıdvan Saygın’ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle akşam saatlerine kadar devam eden mahkemenin sonuçlanmasının ardından tutuklandı.
Kavgada bacağından bıçaklanarak yaralanan A.K.nin de aralarında bulunduğu diğer 7 kişi ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldı.
Mahkemenin ardından konuşa A.D.’nin avukatı Rıdvan Çiçek, olayın, 2 grup arasında başlayan tartışmanın alevlenmesi sonucu gerçekleştiğini söyledi.
Polis, olaya karışıp kayıplara karışan diğer şüphelileri yakalama çalışmalarına devam ediyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum