Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İnce topuklar kabus olmaktan çıkıyor

Kır düğünlerinde giymekten korktuğumuz ince topuklu ayakkabılar artık kabus olmaktan çıkıyor

İnce topuklar kabus olmaktan çıkıyor
10 Ağustos 2012 - 12:35
 Kadınlar ayakkabıları sever! Hatta ayakkabı bağımlısı olan kadınların sayısı da azımsanacak gibi değildir. Kırmızı tabanlı topuklu siyah bir ayakkabıya  hangi kadın 'hayır' diyebilir ki?
 
Tutku ve moda birşelince ortaya muhteşem tasarımlı ayakkabılar çıkıyor ve kadınların dolapları uzun topuklu ayakkabılarla dolup taşıyor. Topuklu şık bir ayakkabı çoğu zaman en vasat elbiseyi bile muhteşem gösterebilir. Kadınlar da bunu çok iyi bilir! Ancak topuklu ayakkabılarla hayat hep böyle süt liman değildir. Kır düğünleri ya da Arnavut kaldırımlı sokaklar ince topuklu ayakkabı giymiş kadın için en büyük kabustur! Bu yüzden çoğumuz davetli olduğumuz kır düğünlerinde elbisemize en uygun ince topuklu ayakkabımızdan bu yüzden vazgeçeriz. Ama durum tersine döndü ve kadınların bu mağduriyetini anlayan üreticiler, tam da bu gibi durumlar için bir aparat ürettiler. 
 
İnce topuklu ayakkabı aparatı
 
Üreticiler kadınların imdadına yetişerek ince topuklu ayakkabılar için bir aparat ürettiler. Üstelik oldukça da dekoratif. Şeffaf olan bu ürünü ayakabımızın topuğuna geçiriyoruz ve böylece toprağa batmasını önlüyoruz. Artık kır düğünlerinde de korkmadan topuklu ayakkabı giyebileceğiz
bayrampaşa escort