Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca, mahallelere atama yapacak

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından mahallerde yönetim oluşturma çalışmalarında sona geliniyor.

CHP Darıca, mahallelere atama yapacak
21 Kasım 2016 - 10:09
Daha önce Emek, Fevzi Çakmak, Abdi İpekçi ve Nene Hatun Mahallelerinde yönetimlerini oluşturan Darıca CHP İlçe Başkanlığı önümüzdeki hafta Bayramoğlu ve Osmangazi Mahalleri’nde yapacağı toplantılarla bu mahallelerinde de yönetimlerini atayacağı öğrenildi.
İlk olarak Nene Hatun Mahallesi’nde CHP Mahalle Temsilcilik Bürosu açan Darıca CHP İlçe Başkanlığı, mahallelerin ortak noktalarında temsilcili büroları açmaya devam edeceği belirtildi. Önümüzdeki Çarşamba günü Osmangazi Mahallesi’nde bir toplantı gerçekleştirerek Osmangazi Mahalle Başkanını atamayı planlayan ve oluşturulacak yeni yönetimle bu mahallede de bir büro açmayı ptrogramına alan CHP Darıca akabinde Cuma günü Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesi yönetimleri için Ada’da bir toplantı gerçekleştirecek. Nene Hatun Mahallesi’ne açılan büro aynı zamanda Sırasöğütler Mahallesi yönetimi için de bir büro olma özelliği taşırken, Yalı, Yenimahalle, Zincirlikuyu ve Cami Mahallesi içinde bir merkez mahalle bürosu planlamaların arasına alındığı öğrenildi. Darıca CHP İlçe Başkanlığı aynı zamanda Bağlarbaşı Mahallesi’ne hitap etme özelliği taşıyacak
 
AÇILIŞ YAPILACAK

CHP Darıca  Eski İlçe Başkanlığı’ndan eğitim ve etüt merkezine dönüştürülen Hükümet Konağı’nın karşısındaki bina için açılış töreni de yapmayı planladıklarını da belirten CHP Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Işık, “İlkyardım ve bağlama dersleri ile başladığımız eğitim sürecine yakın zamanda gitarı da dahil etmek istiyoruz. Bu konuda çok büyük talepler aldık. Mahalle yönetimlerimizi de tamamlamamızın ardından açacağımız temsilcilik büroları ile çalışmalarımıza ciddi bir ivme hızı getireceğiz. CHP Darıca İlçe Başkanlığı eğitim, kültür, örgütlenme özellikleri ile gerçekleşmesi muhtemel bir seçim için hazır noktadadır.”dedi.