Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HDP'li adaylar gazetemizi ziyaret etti

Halkların Demokratik Partisi Kocaeli Milletvekili AdayAdayları, gazetemizi ziyaret ederek, haziran ayında yapılacak Genel Seçimlere hazır olduklarını söyledi.

HDP'li adaylar gazetemizi ziyaret etti
19 Mart 2015 - 09:51
 HDP Kocaeli Milletvekiliğine Darıca'dan Aday adayı olan Hasan Afşin, Ertan Ekinci  ve Yunus Turgut, HDP Darıca İlçe Başkanı Hikmet Koçak ,Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Uysal ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile bir süre görüş alışverişinde bulundular. 1967 Siirt Doğumlu olan ve yaklaşık olarak 15 yıldan bu yana Darıca'da ikamet eden Milletvekili Aday Adayı Hasan Afşin daha önce partinin yönetiminde yer aldığını ve çeşitli görevlerde bulunduğunu söyledi. HDP'nin genç aday adaylarından Ertan Ekinci ise 1988 yılında Kars'ın Merkeze bağlı Çerme Köyü'nde dünyaya geldiğini ifade ederek, partide bu güne kadar aktif olarak çalıştığını ve yönetim kurulu üyeliği yaptığı sırada milletvekili aday adaylığı nedeniyle bu görevinden istfa ettiğini açıkladı. Darıca'da ikamet eden Ekinci, Cumhuriyet Üniversitesi'nden 2010 yılında Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olduğunu belirtti.
Diğer aday adaylarından Yunus Turgut'da Ertan Ekinci gibi partisinin en genç aday adaylarından. 1988 yılında Siirt'de dünyaya geldiğini belirten Yunus Turgut,1996 yılından bu yana Darıca'da ikamet etmekle birlikte Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunu.
Kocaeli HDP Milletvekili Aday adayları ile birlikte gazetemize ziyarette bulunan İlçe Başkanı Hikmet Koçak, HDP olarak gerçekçi düşündüklerini söyleyerek, gönüllerinin,Kocaeli'nde 11 milletvekili çıkartmaktan yana olduğunu, ancak gerçekçi olduklarında bu sayıya ulaşamayacaklarını bildiklerini açıkladı. Kocaeli'nde hedeflerinin en az 1 milletvekili çıkartmak olduğuna değinen Koçak, gerçekleşmesi durumunda bunun bir başarı olacağına dikkat çekti.
Seçimlerde 450-500 partilinin sandıklarda görev alacağını da sözlerine ekleyen başkan Koçak, Nevruz Kutlamaları nedeniyle 21 Mart tarihinde saat 18.00 ile 22.00 arası Darıca Piriresi Mahallesi Savaş Öztanık Aile Sağlık Ocağı yanındaki arsada yapılacak etkinliğe herkesin davetli olduğunu söyledi.