Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca İmam Hatip yardım bekliyor

Darıca'da hayırseverlerin yardımlarıyla inşaat çalışmaları başlayan İmam Hatip Lisesi hayırseverlerin ve vatandaşların yardımlarını bekliyor.

 Darıca İmam Hatip yardım bekliyor
13 Aralık 2012 - 07:39
Kazım Karabekir Mahallesi Dr.Zeki Acar caddesinde geçtiğimiz aylarda temelleri atılan Darıca İmam Hatip Lisesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, okulun önümüzde ki döneme yetişmesi için hayırseverlerin yardımları gerekiyor.  Darıca İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin girişimleriyle inşaat sürerken, hayırseverlerden nakdi ve malzeme yardımı bekleniyor.
DARICA’NIN İLK İMAM HATİP LİSESİ
2 bin m2 alan üzerinde inşa edilen, 5 katlı olarak planlanan 32 derslikli İmam Hatip Lisesi Darıca halkının yardımlarıyla yükselirken, dernek yönetimi sıkıntıların giderilmesi için hayırseverlerden yardım bekliyor. Dernek başkanı Avukat Murat Bayraktar vatandaşların ve Büyükşehir Belediyesinin yardımlarıyla belirli bir seviyeye ulaştıklarını hatırlatarak önümüzde ki döneme okulu yetiştirmek istediklerini söyledi. Yardım yapmak isteyen vatandaşlar Ziraat bankası Darıca Şubesi 57092779-5001 nolu hesabına nakdi yardım yapabilirler