Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Osmangazili öğrenciler çok şanslı!

Osmangazi Muhtarı Kenan Demirbaş, Darıca Osmangazispor Kulübü ve Osmangazi Mahallesi’nde bulunan toplam 6 okulun ortak projesi meyvelerini vermeye başlıyor.

Osmangazili öğrenciler çok şanslı!
06 Nisan 2017 - 11:02
Osmangazi muhtarı Kenan Demirbaş’ın öncülük ettiği projenin 2. toplantısı dün Darıca Ayfer Gazanfer İlkokulu’nda gerçekleşti.  Osmangazi muhtarı Kenan Demirbaş, Osmangazispor Başkanı Mehmet Çetinkaya, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarının katıldığı toplantı oldukça verimli geçti. 
Osmangazi Muhtarı Kenan Demirbaş, Darıca Osmangazispor Kulübü ve Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Deniz Yıldızları Ortaokulu, Zeki Gezer Ortaokulu, Osmangazi imam Hatip Ortaokulu, Servet Çambol İlkokulu, Cemil Meriç ilkokulu Menekşe Ortaokulu’nun ortaklaşa olan projesi meyvelerini vermeye başlıyor. Okullarda okuyan öğrencilerin Darıca Osmangazispor altyapısına lisanslı olarak kazandırılacağı projede Osmangazispor Başkanı Mehmet Çetinkaya önümüzdeki günlerde okullarda bulunan beden eğitimi öğrencileri ile buluşacak ve öğrencileri izleyecek. Başkan Çetinkaya mahallede ikamet eden gençleri spora kazandıracakları için çok mutlu olduklarını belirtti.