Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çetinkaya: Darıcalıların ağabeyi, kardeşi, oğlu olacağım!

AK Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Ertuğrul Çetinkaya, Darıca’yı karış karış gezmeye devam ediyor.

Çetinkaya: Darıcalıların ağabeyi, kardeşi, oğlu olacağım!
10 Aralık 2018 - 17:57
Darıca’da ev toplantıları düzenleyen Çetinkaya’yı Darıcalılar yalnız bırakmıyor. Girmedik mahalle, girmedik sokak, girmedik ev bırakmayacağını söyleyen AK Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Ertuğrul Çetinkaya  “Vatandaşlarımız ile birebir konuşuyorum. 
Onların sorunlarını dinliyor, yaşadıkları ilçede ne gibi hizmetler almak istediklerini soruyorum. Onların istediği, onların hayal ettiği bir Darıca için el el, gönül gönüle verip çalışacağız” dedi.
Darıca sevdalısı olarak, büyüdüğü ilçenin daha yaşanabilir, daha modern olmasını istediğini belirten Çetinkaya, “Darıca’yı hep birlikte yeniden inşa edeceğiz. Darıca bu şehrin vitrini olacak. Yediden yetmişe herkese dokunan, hizmetlerin üretildiği bir belediyecilik için yola çıktım” şeklinde konuştu.
 
HERKESİN GÖNLÜNE GİRMEK İSTİYORUM
Hedefinin herkesin gönlüne girmek olduğunu söyleyen Ertuğrul Çetinkaya, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi, gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini Darıca’da vermeye talibim. Herkesin ağabeyi, kardeşi, oğlu olmaya talibim. Darıca’yı halkımız ile birlikte yönetmeye, geliştirmeye, güçlendirmeye talibim” diye konuştu.