Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarhan'ın binası CHP'nin emrinde

CHP’li Tahsin Tarhan, İstanbul Karaköy’de yer alan 7 katlı binasını geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi 2015 genel seçimlerinde de CHP’ye tahsis edecek. Tarhan seçim çalışmalarını düşünerek özel şirketlerden ve şahıslardan gelen bütün kiralama tekliflerini reddediyor.

Tarhan'ın binası CHP'nin emrinde
16 Aralık 2014 - 09:59
2009 yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan aday adayı, 2011 seçimlerinde 7. sıra milletvekili adayı ve 2014 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Tahsin Tarhan, 2011 yılında İstanbul Karaköy’de 7 katlı bir bina satın almış ve bu binayı 2011 ve 2014 seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çalışma ofisi olarak tahsis etmişti. Hiçbir ücret talep etmeden binasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin kullanımına tahsis eden Tarhan, 2015 genel seçimleri için de benzer bir karar aldı.

 

TEKLİFLERİ REDDEDİYOR

TT Çelikyay isimli şirketin sahibi iş adamı Tahsin Tarhan’ın Karaköy’deki binasının her bir katı 126 metrekare kullanım alanına sahip. 28 yıl boyunca Cankurtaran Holding tarafından kullanılan bina Dolmabahçe’deki Başbakanlık çalışma ofisine 1.5 kilometre mesafede deniz kenarında yer alıyor. Ulaşım açısından oldukça iyi bir mevkide olan binayla ilgili Tarhan’ın 2011 yılından bu yana bir çok teklif aldığı, aylık 50 bin lirayı bulan teklifleri seçim çalışmalarını düşünerek reddettiği öğrenildi.