Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Anne-oğul, polisi darp ettiler

ÖZEL HABER - Darıca’da uyuşturucu madde aldığı gerekçesiyle annesiyle birlikte hastaneye getirilen 19 yaşındaki C.K. Acil Servis koridorunda polis memuru E.D.’yi yumrukladı, anne D.Y. ise yanında getirdiği biber gazını polis memurunun ve çevredekilerin yüzlerine sıktı.

Anne-oğul, polisi darp ettiler
02 Ocak 2018 - 08:06
Uyuşturucu madde aldığı şüphesi ile  annesi 36 yaşındaki D.Y. ile birlikte Darıca Farabi Devlet Hastanesi Acil Servis’ine getirilen 19 yaşındaki C.K., hastanede görevli üniformalı polis memuru E.D’ye yumruk atıp boğazını sıktı. C.K.’nın beklenmedik saldırısı sonrası karşı harekete geçen polis memuru E.D. , C.K.’yı etkisiz hale getireceği sırada bu defa anne D.Y., olaya müdahelede bulunan polise, sağlık görevlilerine ve özel güvenlik görevlilerinin yüzüne biber gazı sıktı.
 
SEDYEDEN ANİDEN KALKIP SALDIRDI
Hastanenin acil servis bölümü koridorunda yattığı sedyeden aniden kalkarak o sırada evraklarla ilgilenen polis memuru E.D’ye arkadan saldırarak yere düşüren ve bu sırada da yumruk atan C.K. isimli şüpheli, daha sonra polisin de karşılık vermesi sonucu etkisiz hale getirildi.
 
ANNESİ HERKESE BİBER GAZI SIKTI
Şüpheli C.K.’nın yere düştüğünü farkeden annesi D. Y. ise bu sırada yanında taşıdığı biber gazını polisin ve olaya müdahale etmek isteyen sağlık görevlileri ile özel güvenlik görevlilerinin  yüzüne sıktı. D.Y., daha sonra oğluyla birlikte etkisiz hale getirilerek göz altına alındı.
 
DENETİMLİ OLARAK SERBEST KALDI
Görevli memura görevini yaptırmamak için direnme, kasten mukavemet, hakaret ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçlarından mahkemeye çıkarılan anne ve oğlu  alkol aldıklarını ve ne yaptıklarını hatırlamadıklarını ifade ettikleri öğrenildi. Mahkeme şüphelileri tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı.