Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Huzurevi'nde çalışmalar Haziran'da başlıyor

Kocaeli Valiliği Gazeteciler Cemiyeti Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin yeniden inşaa çalışmaları Haziran ayında başlıyor. Konuyla yakından ilgilenen Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ise ön protokolün imzalandığının müjdesini verdi.

Darıca Huzurevi'nde çalışmalar Haziran'da başlıyor
08 Mart 2016 - 09:35
Kocaeli Valiliği Gazeteciler Cemiyeti Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi, 1999 yılında yaşanan depremde hasar gördüğü için boşaltılmıştı. Burada kalan huzurevi sakinleri ise başka huzurevlerine nakledilmişti. Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin büyük çabaları sonunda ise Huzurevi’ni yıkıp baştan yapacak olan sponsor firma bulunmuştu. 
 
İMZALAR ATILDI
Kocaeli Valiliği Gazeteciler Cemiyeti Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin yeniden yapılması için ise ilk adımlar önceki gün atıldı. Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yapılan protokol sonrası bu huzurevinde kalan huzurevi sakinleri oldukça mutlu oldu
 
HAZİRAN AYINDA BAŞLIYOR
İlk kazmanın Haziran ayında vurulacağı öğrenilen Kocaeli Valiliği Gazeteciler Cemiyeti Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin inşaat çalışmaları ise yaklaşık 2 yıl sürecek. 
Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Kudret Sekban, Kocaeli Valiliği Gazeteciler Cemiyeti Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin yeniden yapılması için kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.