Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca uyuma, takımına sahip çık!

Temsilcimiz Darıca G.B. 10 yıl sonra geçtiğimiz sezon şampiyon oldu. Sadece bir kaç iş adamı ve belediyenin verdiği destekle ayakta kalmaya çalışan sarı yeşilli ekibimiz bugün maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler geçiriyor. Kocaeli Valisi ve Büyükşehir Belediyesi’nin tek kuruş dahi yardımda bulunmadığı Darıca G.B’nin tek umudu kaymakamlık nezdine başlatılması beklenen yardım kampanyasına kaldı.

Darıca uyuma, takımına sahip çık!
05 Aralık 2018 - 18:16
Kocaeli bölgesinin TFF 2. Lig’de oynayan tek futbol takımı olan temsilcimiz Darıca G.B., önceki gün oynadığı Ziraat Türkiye Kupası’nda da Antalyaspor’a sahasını dar etmiş ve karşılaşmadan 2-2’lik sonuçla ayrılmıştı. Tüm olumsuzluklara rağmen futbolcuların özverisi ve hırsı, kentimiz sporseverlerince takdirle karşılanmış ve övgüye değer bulunmuştu.
 
BU TAKIMA YAZIK OLACAK !
Darıca G.B. Futbol Kulübünün çok acil 1.5  Milyon TL’ye ihtiyacı var. Futbolcuların alacağına denk gelen bu rakam ödenmediği takdirde TFF nezdinde tüm oyuncular boşa çıkacak. Bu durumda da kulüp alt yapıdaki çocuklarla müsabakalara çıkmak zorunda kalacak.
 
KAYMAKAMIN GİRİŞİMDE BULUNMASI BEKLENİYOR
Kocaeli Valisi ve Büyükşehir Belediyesi, Darıca G.B.nin başarısını ve maddi imkansızlıklar nedeniyle zor durumda olduğunu bilmesine rağmen bu konuda kılını dahi kıpırdatmazken, futbolseverler Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın bu sıkıntılı günlerin aşılması için girişimde bulunmasını bekliyor. Darıcalılar, Kaymakam Karaman’ın Darıca Kaymakamlığı bünyesinde bir hesap numarası açıp, destek çağrısı yapmasını istiyor. 
Kaymakam Ömer Karaman’ın başlatacağı kampanyaya Darıca’daki tüm esnafın katkı sunacağının da altı çizilirken, Aslan Çimento, Kroman Çelik, Sarkuysan,  Gebze Ticaret Odası, Darıca Sanayici İş Adamları Derneği başta olmak üzere yöresel dernekler, Sanayi Kuruluşları, İşadamları, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları’nın da bu konuda adım atması bekleniyor.
 
NEREDESİNİZ DARICA’YI SEVENLER(!)
Yerel seçimler öncesi Darıca’dan aday adayı olan isimlerin ise Darıca G.B’ye olan sessizliği oldukça can sıkıyor.  Her platformda Darıca’yı ve Darıcalıları çok sevdiklerini iddia eden siyasilerin hiç bir girişimde bulunmaması ise Darıca’yı ne kadar çok sevdiklerinin adeta bir göstergesi(!)
 
KAMPANYA BAŞLATIYORUZ!
Şimdi herşeyden çok kenetlenme vakti. Gün, Darıca’nın en büyük markasına sahip çıkma vakti. Darıca Gazetesi olarak ‘’Darıca uyuma, takımına sahip çık!’’ adlı kampanyayı bugün itibariyle başlatıyoruz. Darıca Kaymakamlığı’nın nezdinde açılması beklenen banka hesap numarasına tüm Darıcalıların sonsuz destek vereceğine ise inancımız tam!