Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da 'Kızılay' coşkusu başladı

Kızılay Darıca Şubesi, Kızılay Haftası kutlama programını, Darıca Aslan Çimento Lisesi’nde yaptığı seminerle başlattı.

 Darıca'da 'Kızılay' coşkusu başladı
08 Kasım 2013 - 09:42
Kızılay Haftası programına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kızılay Darıca Şubesi Başkanı Nusret Oliger ve çok sayıda kişi katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kızılay Darıca Şube Başkanı Nusret Oliger, Kızılaycı olmanın yolunun gönüllü olmaktan, iyilikten ve merhametten geçtiğini ifade etti. 
 
KIZILAY DARICA’NIN YENİ BİNASI, BU AY SONUNDA HAZIR
Kızılay Darıca’nın yeni binasının bu ayın sonunda faaliyete geçeceğini de ifade eden Başkan Oliger, ‘’Valiliğimizin, kaymakamlığımızın ve belediye başkanımızın büyük destekleri ile yeni şube binamızı bu ay sonunda açacağız. Yeni binamızda gençlere yönelik projelerimiz var. Gençlik kollarını kurma çabamız var. Gençlerimizle beraber, Kızılay’ı daha iyi yerlere getireceğimizden eminim. Gençlik kamplarını, Darıcalı öğrencilerle buluşturacağız. Her okulda temsilcimiz olacak. Böylelikle gençlerimizle olan bağlantımızı hiç koparmayacağız’’ dedi. 
Daha sonra öğrencilerle beraber, Kızılay hakkında hazırlanan video ve gösterileri izleyen Kızılay Darıca yönetimi, öğrencilerden gelen soruları içtenlikle cevaplandırdılar.