Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Arif Gülen ve MHP gücünü gösterdi!

MHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Arif Gülen, 2014 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimler için hazırlamış olduğu Turkuaz Hizmet Merkezi'nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Darıcalılar büyük ilgi gösterirken, Başkan adayı Arif Gülen, diğer partilere de ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.

Arif Gülen ve MHP gücünü gösterdi!
30 Eylül 2013 - 08:14
 MHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Arif Gülen, 2014 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimler için hazırlamış olduğu Turkuaz Hizmet Merkezi'nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Darıcalılar büyük ilgi gösterirken, Başkan adayı Arif Gülen, diğer partilere de ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Cumartesi günü düzenlen açılış programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Abbas Bozyel, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesinde bir konuşma yapan MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, açılışa katılan herkese teşekkür etti.  MHP İl Başkanı Aydın Ünlü AK Parti'nin 13-0 sıfırlık belediye üstünlüğünü Darıca ile bozacaklarını ifade ederek, Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen'e başarılar diledi.
 
“HEP BİRLİKTE DARICA'YA ALACAĞIZ”
MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen seçimde başarılı olmak için kapı kapı gezdiklerini belirterek, “Darıca'da bir çok problem var. Bizler bunların çözümü için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah hep birlikte Darıca'ya alacağız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Abbas Bozyel ise MHP olarak yerelde ve genel millete hizmet için çalıştıklarını ifade ederek Arif Gülen'e başarılar diledi. Konuşmaların ardından hep birlikte Turkuaz Hizmet Merkezi'nin açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesimi sonrasında davetliler hep birlikte hizmet binasını gezdi.