Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü Binası yeniden ihaleye çıkıyor

Gazetemizin sıklıkla gündeme getirdiği Darıca Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binası için dün, Kocaeli’den bir heyet Darıca’ya gelerek yarım kalan inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Emniyet Müdürlüğü Binası yeniden ihaleye çıkıyor
17 Ocak 2018 - 08:25
Kocaeli Yatırım, İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan dün sabah Darıca’ya gelen bir heyet, yapımı yarıda kalan Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında inceleme yaptı. 
Yaklaşık olarak 1 yıl önce inşaatına başlanan Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası için yeniden ihale açılacağı, incelemelerin de bu yönde yapıldığı öğrenildi. Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün kendi arsası olan, Bayramoğlu Mah.Fatih Sultan Mehmet Cad.No.174 (2138 Ada, 2 Parsel) adresinde yapılacak olan İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binası’nın inşaası için Kocaeli Valilik Yerleşkesi’nde 07 Aralık 2016 tarihinde ihaleye çıkılmıştı.
 
YÜKLENİCİ FİRMA 
EKONOMİK SIKINTIYA GİRDİ İNŞAAT YARIM KALDI
İhaleyi kazanan firma tarafından geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlanan Darıca Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet Binası inşaat çalışmaları, yüklenici firmanın ekonomik sıkıntıları nedeniyle bir süre sonra durmuş ve Hizmet Binası İnşaatı sadece beton temelleri atılı vaziyette yarım bırakılmıştı.
 
1 AY SONRA YENİDEN 
İHALEYE ÇIKIYOR
Yüklenici firmanın, Bayramoğlu Mahallesi’nde yapılacak olan Darıca Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binası’nı bitirip anahtar teslimi yapacağı 1 yıllık taahhüt süresi dün sona erdi. 
Taahhütü yerine getiremediği için dün feshedilen sözleşmenin 1 ay sonra yeniden ihaleye çıkacağı öğrenildi. 
Diğer yandan, Kocaeli Yatırım, İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan dün sabah Darıca’ya gelen heyetle konuşan Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş, inşaat çevresinde güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu söyleyerek, önlem alınması gerektiğini belirtti.