Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B'de Arif Gülen dönemi resmen başladı

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş'nin yeni yönetim kurulu başkanı Darıcalı iş insanı Arif Gülen oldu. Darıca Gençlerbirliği A.Ş Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan kulübün yeni sahibi Arif Gülen, ''Bu takım 3. Lig'e düşmeyecek. Çok farklı projelerimizle öncelik olan borçlarımızı ödeyip, kulübümüzü yeniden ayağa kaldıracağız'' dedi.

Darıca G.B'de Arif Gülen dönemi resmen başladı
21 Şubat 2019 - 11:44
Darıca Gençlerbirliği A.Ş Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına yeni başkan Arif Gülen'in yanı sıra, kulübün hisselerini Arif Gülen'e devreden ve Gülen'in talimatıyla kulübün yeni başkan yardımcısı olan Azerbaycanlı iş insanı Rauf İsmayilov, bu hafta yapılacak kongrede Darıca G.B Spor Kulübü Derneği'nin yeni başkanı olması beklenen Eren Ertuğrul Işık, Darıca G.B Teknik Sorumlusu Asım İbrahimov ve Darıca G.B takım kaptanı Tuncay Fındıkçı da katıldı. 
 
PAZAR GÜNÜ HERKESİ BEKLİYORUZ
Kulübün yeni sahibi ve başkanı Arif Gülen yaptığı konuşmada ''Aylardır kötü giden bir süreç vardı. Bu işin içerisine girdiğimde gördüm ki Darıca G.B gerçekten çok büyük bir camia. Herkes bu kulübü ligden düşecek gözüyle bakıyor. Ancak göreceksiniz ki bu takım 2. Lig'de kalacak. En azından bunun çabasını sonuna kadar göstereceğiz. Çok farklı projelerimizle beraber, Darıca G.B'yi yeniden ayağa kaldıracağız. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Sivas Belediyespor maçı bizim için bir 'Diriliş' maçı olacak. Tüm Darıca G.B sevdalılarını birlik ve beraberliğe davet ediyorum, Pazar günü oynanacak maça herkesi bekliyorum'' dedi.
 
KULÜPTE ÇOK ŞEYLER YAŞANMIŞ
Arif Gülen, Darıca Gençlerbirliği’nde yaşanan kötü süreci gazete haberlerinde okuduktan sonra Azeri işadamı ile görüştüğünü ifade ederek, “Bu süreçte çok şeyler yaşandı. Kulübü satın alan Rauf bey 1 milyon 500 bin lira para harcamış ve sonra satmak istemiş. Kolektif bir çalışma ile bunun yapılabileceğini düşündük ancak sonuç vermedi. Sonra, kulübün eski başkanı Mücahid Vural başka bir işadamının alacağını söyledi, tamam dedik ancak bu da olmadı. Ardından Rauf bey ile görüştük yeniden. Sistemin içinde benim de olmam kaydıyla, kulübün yüzde 100 hissesini bana vermeyi teklif etti. Bedelsiz olmaz, yüzde 50’sini verelim dedik. Şu anda kulübü birlikte yönetme konusunda uzlaştık. Başkan olarak ben, başkan vekili olarak da kendisi görev yapacak” diye konuştu.
 
GÜLEN : “BU TAKIM KÜME DÜŞMEZ”
Kulübün yeni başkanı Arif Gülen, takımın küme düşmeyeceğine inandığını söyleyerek, “Herkes yüzde 99 düşeceğini söylüyor ama ben düşmeyeceğine inanıyorum. Kahramanmaraş deplasmanında futbolcu kardeşlerimizin inancını gördüm. Çok söz vermişler ama tutmamışlar, biz tutacağız. Göreceksiniz bu takım düşmeyecek” diye konuştu.
 
HEDEFİMİZ KİMSEYE MUHTAÇ OLMAYACAK BİR KULÜP
Yeni dönemde Darıca Gençlerbirliği ile ilgili özellikle ekonomik gelir sağlamak için projeleri olduğunu kaydeden Arif Gülen, “Bu kulüp ne belediye başkanına ne de bir siyasetçiye bağımlı olmamalı. Fabrikalara gidip 50-100 bin lira para da istemem, yanlış zaten. Ama fabrikaya gidip, “Bir personel maaşını her ay kulübe ver” denirse verirler. Başarılı olamazsak kessinler. Kulübe gelir getirici proje ve sponsorluk çalışmalarımızla kurumsal anlamda kimseye muhtaç olmamasını sağlayacağız. Darıca G.B Store'u en yakın zamanda açacağız” diye konuştu.

 
TÜM GELİR GİDERLERİ HERKES GÖRECEK
Gülen, harcamalar konusunda şeffaf olacaklarını da belirterek, “Bir internet sitesi kuracağız. İnteraktif bir şekilde tüm gelir giderlerimiz ve harcamalarımızı tüm Darıcalılar takip edecek” dedi.
 
BU KUPANIN YANINA BİR KUPA DAHA KOYMALIYIZ
Gülen, “Şu önümde duran kupayı Şükrü Karabacak kaldırdı. Ben Şükrü başkan ile iyi zamanlarında hiç oturup kahve içmedim. Ama aday gösterilmediğinde kahve içtim. Eğer biz bu kupanın yanına bir kupa daha koyamıyorsak, Şükrü başkan bizden başarılıdır” şeklinde konuştu.
 
RAUF İSMAYİLOV:”ŞARTLAR DEĞİŞTİ”
Azeri işadamı Rauf İsmayilov da süreçle ilgili bilgi verdi. İsmayilov, “ilk başta 4 milyon 900 bin lira borç vardı, bu süreçte 1 milyon 500 bin lira harcadım. Kalan borç için teminat istediler, bu bizim şartlarımıza uymadığı için vazgeçtik. Bu süreçte de şartların çok değiştiğini gördük” dedi. Bir araba örneğiyle duruma örnek veren İsmayilov, “Bir araba alacaksınız, kaparo veriyorsunuz ancak ilk gördüğünüz arabanın yerinde dört tekerlek demir yığını var” diyerek eleştiride bulundu. Şu anda kulübün borcunun 12 milyon lira civarında olduğunu da kaydeden İsmayilov, Arif Gülen’e güvendiğini ve birlikte başarılı olacaklarını da sözlerine ekledi. Toplantıda basın mensupları özellikle özellikle transfer yasağının çözülememesi, Antalya kampında yaşananlar ve yaşanan sancılı süreçle ilgili sert eleştirilerde bulundular. Toplantıya katılan takımın kaptanı Tuncay Fındıkçı da, geçmişte kötü bir süreç yaşadıklarını ancak Arif Gülen’in gelmesiyle önümüzdeki döneme ilişkin umutlu olduklarını söyledi.