Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polis, zanlıları havaya ateş açarak yakaladı

ÖZEL HABER - Darıca’da dur ihtarına uymayan hırsızlık zanlısı 4 kişi kullandıkları otomobille ara sokaklara kaçmak isterken karşı yönden gelmekte olan başka bir araca çarptı. Polisin tüm uyarılarına rağmen kaçmakta ısrar eden şahıslar polisin defalarca havaya ateş etmesi sonrası yakalanacaklarını anlayınca yavaşlamak istedi. Bu sırada araçtan atlayarak kaçmaya çalışan sürücü ve diğer 2 kişi polis tarafından yakalanırken, 1 kişi yaya olarak kaçmayı başardı.

Polis, zanlıları havaya ateş açarak yakaladı
20 Şubat 2019 - 14:55
 

Bugün öğleden sonra meydana gelen olayda, şüphe üzerine ilçe merkezinde durdurulmak istenen 34. NZ. 3365 Plakalı otomobil ve içerisindeki 4 kişi , tüm uyarılara rağmen durmayarak Tuzla Caddesi üzerinden Bayramoğlu istikametine kaçmak istedi. Polisleri peşine takarak hızla kaçmak isteyen şahıslar, Tuzla Caddesi’nden Aslı Sokak’a girdiler, bu sırada karşı yönden gelmekte olan bir araca da çarpan şahıslar, kaçmaya devam etti. Tüm uyarılara rağmen aracın durmaması üzerine havaya defalarca ateş açan polis, hareket halindeki otomobilden atlayarak kaçmak isteyen sürücü M.B.(22) ve yanındaki Ü.T. (25) ve H.T.(22)’yi gözaltına aldı. Araçta bulunan diğer şahıs O.İ.(23) ise yaya olarak kaçmayı başarırken, çarpma nedeniyle hasar oluşan otomobilde yapılan aramada, bagaj içerisinde çalıntı olduğu tahmin edilen muhtelif el aletlerine el konuldu.

Hırsızlık şüphelisi 3 şahıs İfadeleri alınmak üzere karakola götürülürken polis, yaya olarak kaçan Ö.İ’yi yakalamak için çalışma başlattı.