Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'ya kapalı semt pazarı yapılacak!

Darıca Belediyesi, cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerine kapalı sabit pazar projesini hayata geçiriyor. Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı da kapalı otopark olacak. Çalışma önümüzdeki günlerde yapılacak olan temel atma töreni ile başlayacak

Darıca'ya kapalı semt pazarı yapılacak!
05 Temmuz 2017 - 12:47
Darıca Belediyesi tarafından Kapalı ve modern bir şekilde planlanan pazar, aynı zamanda bir model olma özelliği taşıyor. Üst katı tamamen kapalı semt pazarı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına da 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. 
Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarı, sosyal yaşantı da göz önüne alınarak, tamamen bir yaşam merkezi haline getirilecek. 
 
“PAZARLARI SABİT PAZAR 
YERLERİNE TAŞIYACAĞIZ”
Hedeflerinin tüm semt pazarlarını sabit, kapalı Pazar yerlerine taşımak olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Cami Mahallesi Semt Pazarı’nın ilk uygulama olduğunu söyledi. 
Yapımına önümüzdeki günlerde atılacak temel atma töreni ile başlanacağını müjdeleyen Başkan Karabacak, “Ülkemizin hızlı bir şekilde yaşamış olduğu değişim ve dönüşüm sürecinden Darıca’da geçiyor. Artık caddelerde, sokak aralarında kurulan pazarların yerine daha modern, sabit semt pazarları oluşturmak istiyoruz. Ayrıca kapalı pazarın alt katı da otopark olacak. Darıca’ya şimdiden hayırlı olsun” dedi.