Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DARGET'ten muhteşem gece!

Darıca Gençlerbirliği'nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı, muhteşem bir dayanışma gecesine imza attı.

DARGET'ten muhteşem gece!
09 Mart 2018 - 21:48
 Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği (DARGET) Geleneksel olarak düzenlediği dayanışma gecesine birlik ve beraberlik damga vurdu. Bu önemli geceye Darıca GB Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mücahid Vural, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, DARGET Başkanı Hasan Zengin, Çınaraltı Taraftar Grubu Tribün Lideri Orhan Atik, Eskiçarşı Taraftar Grubu Lideri Abdülkerim Yıldırım, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda taraftar katıldı.
DARGET Başkan Yardımcısı Fatih Şimşek yaptığı konuşmada,  ''Biz bugün burada yine hep beraberiz. Bizim tek bir derdimiz var o da Darıca Gençlerbirliği. Hayatımız Sarı - Yeşil. Bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan DARGET Başkanımız Hasan Zengin'e ve bu renklere gönül vermiş tümtaraftarlarmıza teşekkür ediyorum. Ancka bir özel teşekkürü her zaman Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak hakediyor. Başkanımız bizi yalnız bırakmıyor. Nereye gitsek bizimle beraber. Her zaman yanımızda olan büyük başkanımıza teşekkür ediyoruz'' dedi.
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural ise yaptığı konuşmada ''Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak, bizim yanımızda olduğu için çok şanslıyız. İnşallah Allah'ın da izniyle takımımız bu sene şampiyon olacak. Bizi hiç bir yerde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız'' dedi. 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği'nin yalnız bırakmayan Çınaraltı'na teşekkür ederek başladığı konuşmasında ''Her zaman bizimle olan, bun renklere gönül veren büyük taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz biriz ve beraberiz. Darıca Gençlerbirliği iyi bir yolda. İnşallah bu sene şampiyon olacağız. Kocaeli'de spor bu kadar dip yapmışken, bizim bu başarımız elbette bizi gururlandırıyor. Yarınki Diyarbekirspor maçından inşallah 3 puanla ayrılacağız'' dedi.